• BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor
Gıda Sektörünün Ortadoğu'da kalbinin attığı Dubai 21. Gulfood 2016 Fuarına katılan Bizce Yağ, pazar yelpazesini genişletmek için emin adımlarla ilerliyor.

Gıda Sektörünün Ortadoğu'da kalbinin attığı Dubai 21. Gulfood 2016 Fuarına katılan Bizce Yağ, pazar yelpazesini genişletmek için emin adımlarla ilerliyor. 50 ülkeye ihracat gerçekleştiren Bizce Yağ Ortadoğu, Afrika ve Uzakdoğu'da yağ sektörünün önemli oyuncular arasındaki yer alıyor.

Dünya gıda sektörünün en önemli fuarlarından birisi olan Dubai 21. Gulfood 2016 21 Şubat'ta kapılarını açtı. Yağ sektöründe dünya pazarlarının aranan markası haline gelen Bizce Yağ ihracat gerçekleştirdiği ülke sayısını arttırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Fuar açılışına katılmak ve Türkiye'den katılan firmalara moral vermek için Dubai'de bulunan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberlerindeki heyet Bizce Yağ'ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu'ndan bilgi aldı. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Dubai'de Türkiye'den katılan firmaları ziyaretini önemli bulduğunu ifade eden Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadıooğlu, "Valimiz Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'in fuara katılan firmaları ziyareti hepimizde önemli bir sinerji oluşmasını sağlamıştır. Yüksek bir motivasyon kazandık. Kendilerine bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz" dedi. 2016 yılındaki hedeflerine değinen Kadıoğlu, "Daha fazla ülkeye ihracat yapmak yanında iç piyasadaki pazar payımızı arttırmaktır" ifadelerini kullandı. Bizce Yağ bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Kadıoğlu, "Türkiye'de iç Pazar payımızın yüzde on beşlerden 25'lere çıkarılması için çalışıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken ihracatımızın 2016 yılında 50 ülkeye çıkarılması için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır" şeklinde konuştu. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olduğunu söyleyen Celal Kadıoğlu, "Günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dubai'de firmamız ve ürünlerimiz büyük ilgi görüyor" diye konuştu.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'de Kadooğlu'nu kutlayarak fuarın başarılı geçmesini diledi.

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor

Bizce Yağ Dünya Yağ Sektöründe Genişliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim