• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

‘Biz Olmak’ Seminerine Yoğun İlgi

‘Biz Olmak’ Seminerine Yoğun İlgi
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aile Danışma Merkezi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu'nun düzenlediği "Ailece Sınava...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Aile Danışma Merkezi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu'nun düzenlediği "Ailece Sınava Giriyoruz" adlı iletişim semineri gerçekleştirildi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği seminerde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bir video kaydı ile Manisalılara seslendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nde Pedagog olarak çalışan Kemal Çamlıoğlu, "Ailece Sınava Giriyoruz" adıyla aile içi iletişim semineri düzenledi. Kültür Merkezi Lale Salonu'ndaki seminere, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, MABEM Müdürü Abdulkadir Çam, MABEM Öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda Manisalı katıldı. Seminerin açılışında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bir video kaydı ile seminere katılan Manisalılara seslendi. Çamlıoğlu, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu'na çiçek takdim etti ve seminerinde vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için dua okunmasını istedi.

AİLENİZLE İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİN

Çamlıoğlu, öğrencilerin sınavlarda ve hayatta başarılı olması için samimiyet kavramının gerekliliğine dikkat çekti. Çamlıoğlu, "Samimi olmalıyız. Her türlü iletişimin ve hayatta başarılı olmanın dayanak noktası samimiyettir. Öğrenciler, ilk önce kendinin farkına varmalıdır. Ailenizle iletişiminizi güçlendirirseniz, siz onlara onlar size inanırsa başarı çok kolay bir şekilde gelir" diye konuştu.

KENDİNİZE GÜVENİN VE HAREKETE GEÇİN

Pedagog Kemal Çamlıoğlu, başarının en önemli anahtarının kendine güven duygusu olduğunu belirtti. Çamlıoğlu, "Sınavlardan korkmayın, cep telefonlarınıza ayırdığınız vakti kitap okumaya ayırın, kendinizi sürekli yeni bilgilerle donatın. Kendinize güvenin ve harekete geçin. Başarılı olacağım dedikten sonra zaten her şey sizin lehinize gelişecektir" diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları geceye kısa bir skeçle katkıda bulunurken, Konservatuvar Eğitmeni Efe Çıraklar ve öğrenci Tuba Akın seslendirdikleri şarkılarla salonu dolduran konuklara güzel bir gece yaşattı. Gecede Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Rudyard Kipling'in "Eğer" adlı şiirini seslendirdi.

‘Biz Olmak’ Seminerine Yoğun İlgi

‘Biz Olmak’ Seminerine Yoğun İlgi

‘Biz Olmak’ Seminerine Yoğun İlgi

‘Biz Olmak’ Seminerine Yoğun İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim