• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

'Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak o maçlara da aynı şekilde hazırlanacağız'

'Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak o maçlara da aynı şekilde hazırlanacağız'
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezonun bitimine 4 hafta kala takımının hedeflerini açıklarken, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezonun bitimine 4 hafta kala takımının hedeflerini açıklarken, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı çok istediklerini söyledi.

Bir inşaat firmasının düzenlediği "Adım İstanbul" başlıklı, "Cevheri keşfedin" konulu toplantıya katılan ve programdan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Abdullah Avcı, takım olarak istikrarlı bir şekilde yükselişlerini sürdürdüklerini belirterek, "Geçen sene 4., bu sene 4.'lükte duran, oyun kalitesi gelişen bir takımız. Avrupa kupalarına her sene bir adım atıyoruz. Geçen sene bir adım attık. Bu sene de bunu gerçekleştirip gruplara bir adım atmak istiyoruz. Bununla ilgili yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Basın mensuplarının ligdeki yarış ve Medipol Başakşehir'in kalan 4 haftada oynayacağı takımların arasında olan Fenerbahçe maçıyla ilgili sorusu üzerine ise Avcı, "Şampiyonluk yarışı var, düşme var, Avrupa Ligi var. Hepsi birbirine girmiş. Şimdi benim bu hafta Gençlerbirliği ile çok önemli bir maçım var. Diğer takımların da maçları var. Şampiyonluk yarışı devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi yarışı devam ediyor. Düşme yarışı devam ediyor. Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak o maçlara da (Fenerbahçe'yi kast ederek) aynı şekilde hazırlanacağız." diye cevap verdi.

Başarılı teknik adam, "şampiyonluk yarışında kimi daha şanslı görüyorsunuz, kim daha iddialı" sorusuna ise "Yok öyle bir şey, yok. Yarış hep devam ediyor. Birbirlerine yaklaşıyorlar, biri öne geçiyor, biri arkada kalıyor. Şuan son 4 haftaya girdik ve Beşiktaş 3 puan önde. Herkes birbirleriyle konuşuyor, yarış yapıyor ama her hafta maç 0-0 ve zor başlıyor. Her maçta onlar için de bizim için de öyle başlayacak. Hayırlısı olsun. Ama ülke futbolunun geliştiği, buna katkıların sağlandığı, fair play ruhunun bozulmadığı, dürüstlüğün olduğu bu yarış bitecek, (Mayıs ayının) 19'un da 20'sinde. Ondan sonra Avrupa şampiyonası (EURO2016 Fransa) başlayacak. Ondan sonra lig tekrar başlayacak. Bu oyun böyle devam ediyor. Bu oyunun biraz keyfini çıkarmak lazım, bence olaya böyle bakmak lazım." cevabını vererek açıklamalarını tamamladı.

Cihan

'Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak o maçlara da aynı şekilde hazırlanacağız'

'Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak o maçlara da aynı şekilde hazırlanacağız'

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim