• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Biyorezonans Vücudu Fabrika Ayarlarına Döndürüyor

Biyorezonans Vücudu Fabrika Ayarlarına Döndürüyor
Biyorezonans terapisinin alerji, ağrı, şeker-karbonhidrat gibi kalıcı rahatsızlıklarda da etkin bir tedavi olarak kullanıldığını belirten uzmanlar, sigarayı...

Biyorezonans terapisinin alerji, ağrı, şeker-karbonhidrat gibi kalıcı rahatsızlıklarda da etkin bir tedavi olarak kullanıldığını belirten uzmanlar, sigarayı bırakma noktasında ve vücut kilolarının düzenlenmesinde de biyorezonansın etkili olduğunu ifade ediyor.

Medicana Konya Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Mehmet Portakal, biyorezonans tedavisinin vücuttaki her hücrenin verdiği sinyallere bağlı olan enerjiyi dengeye kavuşturmaya yardımcı olduğunu belirterek, "Eğer hücreler normal şekilde çalışmazsa vücudun normal fizyolojisi bozuluyor. Obezite, ağrı, ödem gibi değişik durumlarla karşılaşıyoruz. Biyorezonansla her hücrenin sinyalini alıyoruz ve olması gereken normal enerjiyi tekrar vücuda yüklüyoruz. O yüzden zaten biyorezonans vücudu fabrika ayarlarına döndüren sistem olarak biliniyor. Özellikle gün geçtikçe değişik gıdalara karşı intoleransımız artıyor. Alerjilere karşı, obezite çok artan bir problem. Madde alışkanlıkları önemli bir problem. Özellikle sigara birçok hastalığın sebebi olarak biliniyor ve sigaradan kurtulmada en doğal ve çabuk sonuç alınan yöntem olarak biliniyor. Hem vücutta sigaranın bıraktığı izleri temizliyor hem de sigaraya olan bağımlılığımızı arttıran hücrelerdeki bilgiler ortadan kalktığı için normal hale geldiği ve hücreler o bilgiyi unuttuğu için sigara bağımlılığımız ortadan kalkıyor. Sigarayı bırakmada biyorezonans tek seansta bile çözüm olabiliyor. Biz, normal vücutta bıraktığı bu izleri silme, hücreleri normale getirme ve diğer vücuda yararlarını da düşünerek genelde üç seansta uyguluyoruz ve yüzde 80 ve 90 bir başarısı var. Eğer vücutta başka sistemik kronik rahatsızlık varsa buna bağlı olarak üç ile beş, on seansa kadar devam ettiğimiz biyorezonans uygulamaları mevcut" dedi.

"METABOLİZMAYI HIZLANDIRMADA BİYOREZONANS ETKİN SONUÇLAR VERİYOR"

Obezitenin önemli bir problem olduğunu belirten Dr. Portakal, "Tabii ki sağlıklı zayıflama için öncelikle diyetisyenlerimizin sağlıklı bir beslenme programı hazırlaması ve bunun kişiye göre planlanması lazım. Egzersiz muhakkak olması lazım ama değişik faktörlerle bazen metabolik endokrinik sorunlar oluyor. Bazen vitamin eksiklikleri oluyor. İnsanın metabolizması yavaşlayabiliyor. Bunları normale getirme, metabolizmayı normale getirme hızlandırma konusunda biyorezonans çok kısa sürede etkin sonuçlar veriyor. Yine vücutta ödem, lenf ödem durumlarında her ikisinde de çok kısa sürede güzel sonuçlar aldığımız yöntemlerden biridir. Biyorezonansın güzelliği hem yan etkisinin olmaması, kimyasal maddeler kullanılmaması, kısa sürede güzel sonuçlar vermesi ve ekonomik bir tedavi olması sebebiyle en çok tercih edilen tedavilerin başında geliyor" ifadelerini kullandı.

"OBEZİTEYE KARŞI SAVAŞMAK İÇİN DESTEKLEME PROGRAMI OLARAK BİYOREZONANS KULLANILIYOR"

Medicana Konya Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Diyetisyen Mine Bilge ise, obeziteye karşı savaşmak için destekleme programı olarak biyorezonansın kullanıldığını belirterek, "Zayıflama diyetlerinde en fazla zorlandığımız nokta kişinin iştah mekanizmasının daha yüksek olması. Buna bağlı olarak da gün içerisinde yedikleri porsiyonların büyümesi. Biyorezonansla beraber kişilerin yedikleri porsiyonların yeterli gelmesini sağlıyoruz ve bu porsiyonları daha rahat küçültebiliyoruz. Eğer kişinin bir besine karşı intoleransı varsa bu kişinin kilo vermesini olumsuz yönde etkileyecektir. Kişinin intoleransı olan besinleri saptadıktan sonra biyorezonansla beraber o besinleri hayatlarından belli bir süre çıkartmaları ya da vücuda verdikleri etkilerin tam tersi dalga boylarını göndererek, besinlerin vücuda olan olumsuz etkilerini ortadan kaldırmış oluyoruz. Bu doğrultuda biyorezonansla beraber kilo verme yöntemlerimiz çok daha rahat bir şekilde sonuca ulaşmamıza yardımcı oluyor" diye konuştu.

Bilge ayrıca, "Eğer kişinin bir besine karşı intoleransı varsa bu besinin vücuda olan yararı birazcık daha değişik olacaktır. Şu şekilde, ben 100 kalorilik bir besin tükettim ve intoleransı olan bir bireyde aynı besinde 100 kalori olarak almış oldu. Bu doğrultuda bu kalorinin 80 kalorisini ben depoya atıyor 20 kalorisini harcıyorsam, bu kişi yüzde 100'ünü depoya atıyor. Buna bağlı olarak da kilo verme süreci çok yavaşlıyor. Biyorezonansla beraber intoleransı olan besinler saptandıktan sonra o besinlerin vücuda olan o etkisi ortadan kaldırılarak kişinin yiyecekleri yağa çevirip depolama oranları daha azalacaktır. Bu doğrultuda zayıflamaları kolaylaşacaktır" şeklinde konuştu.

Biyorezonans Vücudu Fabrika Ayarlarına Döndürüyor

Biyorezonans Vücudu Fabrika Ayarlarına Döndürüyor

Biyorezonans Vücudu Fabrika Ayarlarına Döndürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim