• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Biyonik Penisli Adam Muradına Erdi

Biyonik Penisli Adam Muradına Erdi
Küçükken geçirdiği kaza sonucu cinsel organı zarar gören ve biyonik penis takılan Mohammad Abad, 44 yaşında ünlü hayat kadını Charlotte Rose ile birlikte olarak bekâretini bozdu.

Küçükken geçirdiği bir trafik kazası sonucu cinsel organı zarar gören ve biyonik penis takılan Mohammad Abad, 44 yaşında ünlü hayat kadını Charlotte Rose ile birlikte olarak bekâretini bozdu.

''18 YAŞIMDAN BERİ BUNU BEKLİYORDUM''

İskoçya'nın Edinburgh kentinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Abad, ilk deneyimine ilişkin şunları söyledi: "Harikaydı, 18 yaşımdan beri bugünü bekliyordum. Şimdi omuzlarımdan büyük bir yük kalktı ve çok mutluyum."

İngiliz The Mirror'ın haberine göre; Mo olarak bilinen Abad ile Rose, ilk kez Londra'nın merkezinde bir otelde buluştu ve cinsel ilişkiye girmeden önce birbirlerini tanımak için zaman geçirdiler.

'Büyük gün', Abad'ın biyonik penisinin bir tarafındaki pompa çalışmayınca sekteye uğradı. Ancak hiçbir şey Abad'ı durduramadı ve ertesi gün çift ilişkiye girdi.

O GÜN YAŞADIKLARINI ANLATTILAR

Başta biyonik penisi çalışmayınca hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Abad, "Ama zaten 20 yıl beklemiştim. Bir gün daha beni incitemezdi." dedi.

"Charlotte onu ilk kez gördüğünde ses çıkarmadı, ben de biraz endişeliydim. Fakat 'harika' dedi ve bir kadının bunu söylediğini duymak inanılmazdı." diyen Abad, "Her şey bittikten sonra yüzümde kocaman bir gülümsemeyle yatıyordum." diye konuştu.

O gece yaşananları anlatan 35 yaşındaki Rose ise, "Abad için baskı oluşturmamaya çalıştım. Çok eğlenceli, bol kahkaha ve kıkırdamalıydı. Oda çok sıcak olmuştu. Sonunda bir saat 45 dakika sürdü. Çok etkilendim."

OCAK AYINDAN BERİ BEKLİYOR

Ocak ayında İngiliz medyasında yer alan haberlerde, Abad'ın Rose ile ilişkiye gireceği açıklanmıştı.

Cinsel özgürlük kampanyası yürüten ve 2013'te Yılın Seks İşçisi seçilen Rose, hikâyesini gazetelerden öğrendiği Abad'a para almadan birliktelik teklif etmişti.

İki çocuk annesi Rose, "Beni seçtiği için onore oldum. Akşam yemeğinde buluşacağız, böylece birbirimiz tanıyabileceğiz. Sonra da iki saat özel zamanımız olacak. Ondan para almayacağım" demişti.

Haberlerde Abad'ın ise şu sözleri yer almıştı: "Bunun için çok bekledim. Yeni yıla harika bir başlangıç olacak. Cinsel organım kusursuz çalışıyor ve şimdi bunu yapmak istiyorum. Gerçekten heyecanlıyım. Sabredemiyorum."

Ancak talihsiz adam, trafik kazası geçirip bacağını kırınca kısa süre önce kendisine takılan biyonik penisi kullanmayı ertelemek zorunda kaldı.

Abad, İngiliz Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu olayın moralimi bozmasına izin vermiyorum. Bunun için o kadar uzun süre bekledim ki birkaç hafta daha beklemek zorunda olmayı sorun etmiyorum." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim