• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Bitlis’te Karla Mücadele Çalışması

Bitlis’te Karla Mücadele Çalışması
BİTLİS (İHA) – Bitlis Belediyesi, yaklaşık bir haftadır aralıksız yağan karın ana ve ara yollardan temizlenmesi için çalışmalarını aralıksız...

BİTLİS (İHA) – Bitlis Belediyesi, yaklaşık bir haftadır aralıksız yağan karın ana ve ara yollardan temizlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaklaşık bir haftadır kentte aralıksız süren ve yer yer 1,5 metreyi bulan karı temizlemek için aralıksız çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerinin çalışmaları kentin 13 mahallesinde devam ediyor. Karla mücadele ekibi, ana yollarda yayaların ve araçların daha rahat geçebilmesi ve olası bir kazanın yaşanmaması için yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdüğünü belirten Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, yürütülen başarılı çalışmalar sonucu kent genelinde ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmazken, belediyenin çalışmalarını aralıksız devam ettirdiğini ifade etti. Çalışmalar hakkında karla mücadele ekibinden bilgi alan Olan, başarılı çalışmalarından dolayı karla mücadele ekibine teşekkür ederek, halkın günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için kent genelinde 24 saat aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Yollarda biriken karın temizlenmesi ve yolların genişletilmesine engel olan araçları yolun kenarına park eden sürücülere de çağrı bulunan Olan, çalışmalar sırasında yolda bulunan araçların kaldırılması için yapılan anonslara daha fazla duyarlılık gösterilmesini talep etti.

Gece geç saatlere kadar karla mücadele ekibi ile birlikte olan Belediye Başkanı Olan, ekibe yorgunluk çayı ve sıcak çorba ikram etti.

Öte yandan, belediye ekipleri tarafından öğrencilerin daha rahat okullarına gitmesi ve okul bahçesinde rahat oyun oynayabilmesi için kentteki tüm okul bahçelerinde biriken karı temizledi.

Okullarda yapılan çalışmalardan dolayı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz da, Olan'ı telefon ile arayarak teşekkür etti.

Yine kardan dolayı yollarda mahsur kalan araçlar, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bitlis’te Karla Mücadele Çalışması

Bitlis’te Karla Mücadele Çalışması

Bitlis’te Karla Mücadele Çalışması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim