• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Bitim Ve Süne’den Muhtarlara Teşekkür

Bitim Ve Süne’den Muhtarlara Teşekkür
Muş Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) encümenliğine seçilen İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Süne ve Mehmet Emin Bitim, destek veren tüm köy...

Muş Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) encümenliğine seçilen İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Süne ve Mehmet Emin Bitim, destek veren tüm köy muhtarlarına teşekkür ederek, herkesin AK Parti'nin hizmetlerine inandığını söylediler.

97 köy muhtarının oy kullandığı Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenliğine seçilen AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri İrfan Süne ve Mehmet Emin Bitim, Muş'un en ücra köyüne hizmet götürmek için mücadele edeceklerini söylediler. Muş'un 368 köyü ve 169 mezrasına her zaman eşit ve adil davrandıklarını belirten İrfan Süne, AK Parti hükümetinin ayrım yapmadan ülkeye hizmet ettiğini, bu yüzden köy muhtarlarının kendilerine güvenerek destek verdiğini söyledi. Görev ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını ifade eden Süne, "Bizim hizmet sahamız il genel meclisi üyeliğim çerçevesinde il sınırıdır. Muş Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenliğine bakan yönü ile de merkez ilçe sınırları içindeki 97 köy ve 69 mezradır. Bu çerçevede genelde il sınırları içinde olan 368 köyümüze ve 169 mezramıza, özelde de Muş merkezde bulunan 97 köy ve mezramıza hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimsenin siyasi düşüncesine ve aşiretine bakmadan, tamamen ihtiyacın varlığını göz önünde bulundurarak halkımızın refah seviyesini yükseltmeyi ve yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedeflemekteyiz" dedi.

Özellikle köylerin yol, su, kanalizasyon ve benzeri altyapı tesisleri ile köylere ait diğer hizmetlerin altyapı eksikliklerinin farkında olduklarını kaydeden Süne, "Kıt kaynaklarla bu sorunların tamamını tek seferde çözmemizin imkânı yoktur. Ancak, mevcut kaynaklarımızın yanında yeni kaynak arayışımızla bu soruna da çözüm bulmaya çalışacağız. Bu amaçla köylerimize daha düzenli hizmet vermeyi, köylere hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı olacağımızı ve onlarla işbirliği içinde olacağımızı belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

97 köy muhtarına minnettar olduklarını vurgulayan Süne, "Seçimi kazanan diğer İl genel meclisi üyesi arkadaşım Mehmet Emin Bitim'i, Üçevler Köyü Muhtarı Aydın Subaşı'yı ve Şayettin Dinçer'i tebrik eder, bizimle demokratik bir seçime girerek kamu hizmetlerinin iyileştirilmesine katkıda bulunan il genel meclisi üyesi arkadaşlarım Ümit Sakık ve Ömer Altay'a da teşekkür eder; şahsım ve partim adına tüm Muş kamuoyuna saygı ve hürmetlerimi bildiririm" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim