• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Birlik Vakfı’ndan Başkan Çelikcan’a Ziyaret

Birlik Vakfı’ndan Başkan Çelikcan’a Ziyaret
Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Naci Kazan, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Coşkun ve Mustafa Çalışkan ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı...

Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Naci Kazan, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Coşkun ve Mustafa Çalışkan ile birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette vakfın çalışmaları hakkında Başkan Çelikcan'a bilgi veren Naci Kazan ve Hüseyin Coşkun, vakfın amacının inançlı, vatansever, kültürlü, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip gençler yetiştirmek olduğunu belirtti. Gençlik hareketlerinin içerisinde bir ömür geçirdiğini dile getiren Coşkun, "Çok ciddi gözlemlerimiz ve tarihe not düşecek hatıralarımız vardır. Bugün tarih tekerrür ederken devletimize, milletimize tuzaklar kurulurken, devlet adamlarımıza her türlü zorluklar çıkartılarak engellemek istenirken, milletimize özellikle gençliğimize çok ciddi ve hayati görevler düşmektedir" şeklinde konuştu.

Adana'da geçirdiği süre içerisinde birçok genç ile görüşme fırsatı bulduğunu belirten Coşkun, "İstikbal vadeden, liderlik vasfı olan, her türlü güzelliklerle dolu bu gençlerin önünü açmak, doğru istikameti göstermek yöneticilerin ve özellikle birikimleri olan senelerce tecrübe kazanmış insanların en önemli vazifesidir. Bu mümtaz milletimizin asil evlatları her türlü desteğe layıktır. Bu insanlara verilecek emek, milletlerinin istikbalinin garantisidir" diye konuştu.

Gösterdiği misafirperverlik ve sıcak karşılamadan dolayı Başkan Çelikcan'a teşekkür eden Coşkun, şunları kaydetti:

"Belediye hizmetlerinizdeki büyük başarılarınızın yanında gençlere verdiğiniz kıymeti, açmış olduğunuz kültür evleri ve gençler için hazırladığınız önemli projeler de görmekteyiz. Bu sebepledir ki sizlere şükranlarımızı sunarız. Gençlere olan bu desteklerinizin daha da artması ve diğer belediyelere de örnek olmasını temenni ederiz. Ayrıca Birlik vakfımızın Adana Şubesi çalışmalarına vermiş olduğunuz destekler her türlü tebriki ve teşekkürlerimizi hak etmektedir. Rabbim sizi muvaffak etsin"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Mahmut Çelikcan ise Birlik Vakfı Adana Şube Başkanlığı görevini üstlenen Naci Kazan, Kurucular Kurulu Üyesi Hüseyin Coşkun ve Mustafa Çalışkan'ın şahsında tüm vakıf yöneticilerine, üyelerine ve destek verenlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim