• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Birlik Haber-sen Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Birlik Haber-sen Üyeleri Kahvaltıda Buluştu
Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Diyarbakır üyeleri kahvaltıda...

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Diyarbakır üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Yeni göreve başlayan il yönetiminin düzenlediği kahvaltıda üyeler için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Diyarbakır düzenlenen etkinliğe PTT Diyarbakır Başmüdür Yardımcısı Mevlüt Demirkıran, TRT İl Başkanı Hamza Çelik, TRT Bölge Müdür Yardımcısı Sabahattin Tilkat , Büro Memursen İl Başkanı Necmettin Alaş, Davet ve Kardeşlik Vakfı İl Başkanı? Ahmet Yoldaş ?ve yönetim kurulu üyeleri, Birlik Haber-Sen il ve ilçe üyeleri katıldı. Etkinlikte bir açıklama yapan Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Sezgin Umutlu, yeni bir yönetim kurulu oluşturduklarını söyledi. Umutlu, "Değerli yönetim kurulu üyeleri ve üyelerimizle tanışmak, motivasyon, moral adına böyle bir etkinlik düzenledik. El birliği ile? sözde değil özde hizmetler yapacağız, hizmetlerde öncü olacağız, milleti unutanların, milletin yanında olmayanların ve millete tuzak kuranların karşısında bizler de varız. Mazlumların, halkımızın, çalışanlarımızın, emekçilerimizin güçlü sesleri olacağız. Bu güzel şehrimize? hizmet etmek boynumuzun borcudur" dedi.

Birlik Haber-Sen eski temsilcisi olan Davet?ve Kardeşlik Vakfı İl Başkanı Ahmet Yoldaş ise,? kısa bir açıklama yaptı. Yoldaş, "Değerli arkadaşlar uzun bir zaman sizlerle güzel çalışmalar yaparak, güzel hizmetleri yürüttük. Bu bir sancak yarışıdır. Sancak bizdeyken elimizden geleni yaptık. Şimdi bu sancağı değerli arkadaşlarımıza devrettik. Başarı için? bilgi birikim, zaman ve sorumluluk lazım. Faziletli donanmak için ahlaki olgunluk , ikili ilişkiler, temsil kabiliyeti, yönetim kabiliyeti lazım. Bunların da yeni başkanımızda olduğunu sizlerle gönül rahatlığıyla paylaşabilirim. Biz elimizden geldiğince yine sizlerle olacağız. Yeni yönetime de buradan başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim