• BIST 9530.47
  • Altın 2478.359
  • Dolar 32.444
  • Euro 34.8391
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Birleşik Kentler Birliği’nden Dündar’a Ziyaret

Birleşik Kentler Birliği’nden Dündar’a Ziyaret
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG-MEWA) Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel...

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG-MEWA) Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Sekreteri Mehmet Duman, 2016 yılında gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

UCLG-MEWA İdari ve Mali İşler Koordinatörü Metin Özdemir ve Projeler Koordinatörü Adrien Licha ile birlikte Başkan Dündar'ı makamında ziyaret eden Genel Sekreter Mehmet Duman, "Osmangazi Belediyesi, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği UCLG-MEWA'nın bir üyesi. Bizler de başkanımızı ziyaret ederek, 2016 yılına ilişkin gerçekleştirmeyi planladığımız proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirmek, kendisinden görüş ve öneriler almak istedik. Nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Ziyaret sırasında geliştirdikleri proje çalışmaları içeren dokümanlar sunan Genel Sekreter Duman, ziyaret sonunda Başkan Dündar'a UCLG-MEWA'nın plaket ve flamasını hediye etti.

Konuklarını makamında ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar; "Genel merkezi İspanya'nın Barselona kentinde olan Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı, uluslararası toplulukların karşılıklı işbirliği içinde değerlerini, amaçlarını ve çıkarlarını korumak amacıyla oluşturulmuş bir teşkilattır. Osmangazi Belediyesi olarak bizde UCLG-MEWA'nın bir üyesiyiz. Genel sekreterimiz Mehmet Duman bey, 2016 yılı çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla bizleri ziyaret etti. Kendileri ile yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Ben kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Birleşik Kentler Birliği’nden Dündar’a Ziyaret

Birleşik Kentler Birliği’nden Dündar’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim