• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Birkonfed, Şehitlerin İsimlerini Minik Yavrularda Yaşatacak

Birkonfed, Şehitlerin İsimlerini Minik Yavrularda Yaşatacak
Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit edilen asker ve polislerin isimlerini...

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit edilen asker ve polislerin isimlerini yeni doğan bebeklerde yaşatacak.

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ses getirecek sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyor. BİRKONFED'in Türkiye'nin gelişmesine katkı sağlayacak ekonomik projeler yanında sosyal sorumluluk projelerine de imza attığını hatırlatan BİRKONFED Genel Başkan Yardımcısı Nezihe Kılınç "BİRKONFED taban ile tavan arasındaki bütün bireyleri sahiplenen, kucaklayıcı bir konfederasyondur. Aynı zamanda sivil toplum kuruluşu sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. BİRKONFED iş dünyasına sağladığı katkıların yanı sıra vatandaşlarımızın da sorunları ile birebir ilgilenmektedir" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA ALACAĞIZ"

Proje hakkında bilgi veren Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nezihe Kılınç, "Son günlerde terör olayları nedeniyle çok sayıda askerimiz ve polisimiz şehit oldu. Şehitlerimizin ve şehit yakınlarımızın acısını yürekten paylaşıyoruz. Şehitlerimiz bizim ölümsüz kahramanlarımızdır. Konfederasyon olarak yakın tarihte yeni bir projeye daha imza atacağız. Özellikle maddi durumu iyi olmayan ailelerin yeni dünyaya gelen bebeklerine hastanede altın hediye edeceğiz. BİRKONFED Bebek Üyelik Kartı vererek, konfederasyonumuzun temsili üyesi yapacağız. Eğitim giderlerini ve diğer ihtiyaçları BİRKONFED olarak karşılayarak, geleceklerini garanti altına alacağız. Ayrıca yeni doğan bebeklere ailelerinin rızasını alarak son günlerde şehit olan asker ve polislerimizin isimlerini vermeyi planlıyoruz. Bu proje ile şehit yakınlarına ve güvenlik güçlerimize moral vermek, ayrıca onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz" diye konuştu.

"YÜZLERCE BEBEĞE ALTIN DAĞITACAĞIZ"

Projenin belirli periyotlarla süreceğini kaydeden Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: "BİRKONFED İstanbul Genel Merkezi ve Ankara, Adana, İzmir, Kayseri, Şanlıurfa, Gümüşhane, Ordu, Kırklareli, Batman, Erzincan İl Temsilciliklerimizle aynı gün 11 ilimizde projeye start vereceğiz. Özellikle devlet hastanelerinin başhekimleri yardımıyla tespit ettiğimiz, yeni doğum yapan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin bebeklerine altın dağıtarak geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağız. Projemizi belirli periyotlarda tüm Türkiye'de yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır ve her sivil toplum kuruluşunun bu konuda hassasiyet göstermesi başlıca sorumluluktur".

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim