• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Birkonfed Büyüyen Türkiye’nin Dinamik Gücü Olacak

Birkonfed Büyüyen Türkiye’nin Dinamik Gücü Olacak
Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Merkezi yazılı bir açıklama yaptı.

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Merkezi yazılı bir açıklama yaptı. Türkiye'nin 81 ilinde, İl Temciliklerini hızla kurmaya başlayan BİRKONFED Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına iş Adamı Orhan Muşul'u atadı. Genel Başkan Yardımcısı İş Adamı Orhan Muşul konuyla alakalı şunları söyledi:

"BİRKONFED günden güne büyüyen bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye'nin sosyal, ekonomik, kültürel konularına katkılar sağlayan, projeler üreten, iş dünyasına yeni bir yelpaze açan zemini sağlam bir kuruluştur. Özellikle son dönemlerde ülkemizde oynanan oyunlara taşeronluk yapan bazı sivil toplum kuruluşlarının aksine hükümetinin yanında olan, çiftçi, işçi, öğrenci, akademisyen, iş dünyası ve toplumun bütün fertlerini ayrım yapmaksızın kucaklayan geniş bir yapıdır. Kısa sürede geniş kitlelere nüfuz ettik. Gerek yurtiçinden gerekse yurtdışından her geçen gün konfederasyonumuza önemli isimler katılmak için müracaat etmektedir.

BİRKONFED VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN İŞ İNSANLARININ YENİ UMUDU OLMUŞTUR.

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu çatısı altında bulunmaktan ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan yardımcılığı gibi kritik ve önemli bir görevi üstlenmekten oldukça mutluyum. Şahsıma bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Osman Ünsal ve yönetim kurulumuza şükranlarımı sunuyorum. Konfederasyon olarak Ankara, Adana, İzmir, Şanlıurfa, Ordu, Kırklareli il temsilciliklerimizi kurduk. 6 ay içerisinde 75 ilimizde de teşkilatlanma çalışmalarımızı sonlandırarak temsilciliklerimizi faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz.

Temsilcilik verdiğimiz illerimize, o illerin önemli iş adamlarını görevlendiriyoruz. Amacımız tabela temsilcilikleri kurmak değildir. Teşkilatlanma çalışmalarımızı bitirdikten sonra bütün illerimizde projeler üretip, illerimizin kalkınmasına destek vereceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri üreteceğiz. Özellikle gençlerimizin arkasında duracağız. Onlara hem STK bilincini aşılayacağız hem de kişisel gelişimlerine katkılar sağlayarak donanımlı bir şekilde hayata kazandıracağız.

BİRKONFED Yurtdışı temsilciliklerimiz içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Özellikle beş farklı ülke ile sürekli istişare halindeyiz. Yakın zamanda Yurtdışı teşkilatlanma çalışmalarını da sonlandıracağız.

Konfederasyonumuz çatısı altında 11 federasyon ve 341 dernek bulunmaktadır. Günden güne katılım talepleri artmaktadır. BİRKONFED üstlendiği misyon ve vizyon ile büyüyen Türkiye'nin dinamik gücü olma noktasında emin ve kararlı bir şekilde yoluna devam etmektedir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim