• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı
Betontaş Pazaryeri, Bucalı sporseverlerin yeni buluşma noktası oldu.

Betontaş Pazaryeri, Bucalı sporseverlerin yeni buluşma noktası oldu. Buca Belediyesi, sadece çarşamba günleri pazar kurulan ve haftanın diğer günleri atıl duran Betontaş Pazaryeri'ni yeniden düzenleyerek sporseverlerin hizmetine açtı.

Buca Belediyesi, Betontaş Pazaryeri'ni sporseverler için yeniden düzenledi. Pazarın kurulduğu çarşamba günü dışında atıl duran Betontaş Pazaryeri, "Haftada bir gün değil, her gün yaşayan pazar alanı" sloganıyla baştan aşağıya yenilendi. Pazar alanına çocukların ve gençlerin yanı sıra engelli ve yetişkin vatandaşların da kullanabileceği iki voleybol, iki basketbol, iki futbol sahasının yanında iki adet tenis kortu ve iki adet engelli basketbol sahası oluşturuldu. Pazaryerindeki düzenlemeleri yerinde inceleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çocuklar ile birlikte basketbol ve futbol oynadı. Yapılması planlanan ve yapılmış projelerin en verimli kullanılabilmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Piriştina, diğer pazaryerlerini de Betontaş gibi çok amaçlı hale getireceklerini müjdeledi.

İLK BASKETİ VE GOLÜ PİRİŞTİNA ATTI

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, sporseverlerin hizmetine açılan pazaryerinde incelemelerde bulundu. CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya birlikte pazaryerine gelen Başkan Piriştina, spor alanlarını gezdi, hemşehrileri ile birlikte basketbol ve futbol oynadı.

BAŞKA AMAÇLAR İÇİN KULLANIMI DA ENGELLENDİ

Göreve geldiği ilk günden bu yana yapılmış ve yapılması planlanan yatırımların en aktif ve verimli şekilde kullanımını sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Piriştina, "Kamu kaynaklarımız dar, elimizdekileri iyi kullanmamız lazım. Kapalı pazar alanlarımız bir gün pazaryeri işlevinden sonra atıl durumda kalıyordu. Bunu nasıl daha verimli hale getirir diye düşündük ve mahallelerimizden gelen talepler doğrultusunda pazaryerimize spor alanları kurduk. Betontaş Pazaryeri, çarşamba günleri devam edecek, haftanın altı günü de tüm hemşehrilerimiz için spor alanı olacak. Bu sayede de buranın başka amaçlarla kullanımının önünü kesmiş olacağız" dedi.

DİĞER PAZARYERLERİNE DE UYGULANACAK

Betontaş Pazaryeri'nde yapılan düzenlemelerin diğer kapalı pazaryerlerinde de uygulanacağını sözlerine ekleyen Piriştina, "7 gün 24 saat sağlıklı vücutlar, sağlıklı beyinler istiyoruz. O yüzden burası artık Evka-1'e artı bir hizmet katacak. Adatepe'de yapım çalışmalarını sürdürdüğümüz pazaryerimiz var. Orayı da Betontaş gibi çok amaçlı olarak hizmet verecek şekilde düzenleyeceğiz. Yıldız ve Kuruçeşme Pazaryerlerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Bir işten ne kadar çok işlev çıkartabilirsek o kadar verimli olur diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı

Bir Pazaryeri, 10 Spor Alanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim