• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9437
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Bir Oyuncak Bin Mutluluk

Bir Oyuncak Bin Mutluluk
Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan 4-6 Yaş Okul Öncesi Çocuk Eğitimi Kursu, Akhisar Dağdere İlkokulu Okul Öncesi öğrencilerini ziyaretle...

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan 4-6 Yaş Okul Öncesi Çocuk Eğitimi Kursu, Akhisar Dağdere İlkokulu Okul Öncesi öğrencilerini ziyaretle akıllardan silinmeyecek anlamlı bir final ile tamamladı. Okul öncesi öğretmeni aynı zamanda kurs öğretmeni Esra Ceyhan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fulya Kumbaracı ve tüm kursiyerler ile birlikte 4-6 Yaş Okul Öncesi Çocuk Eğitimi Kursu kursiyerlerinin kendi el emekleri ile yaptıkları oyuncak ve materyalleri, Dağdere İlkokulu Okul Öncesi öğrencilerine dağıttı.

Kurs öğretmeni Esra Ceyhan yaptığı açıklamada; kursun 2015 Kasım ayında başladığını ve 3,5 ay gibi bir süre sonucunda tamamlandığını söyledi.

Kurs süresince kursiyerlerin hazırladığı oyuncak ve materyalleri, öğrencilere dağıtmak ve kurs süresince öğrenilen aktivite, drama ve etkinlikleri çocuklara sunmak istediklerini dile getirdiklerini anlatan Ceyhan, şöyle konuştu: "Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Erdem ile yaptığımız görüşmede bunun çok güzel bir fikir olduğunu ve merkezdeki okullarımızdan ziyade, Akhisar'a 40 km uzaklıktaki Dağdere mahallesi, Dağdere İlkokulu Okul Öncesi öğrencileri ile bu anlamlı ziyareti gerçekleştirebileceğimizi belirtti. Akhisar Belediyesinin sağlamış olduğu araç ile 11 Şubat günü gerçekleştirilen ziyarette, Akhisar Dağdere İlköğretim Kurumları Müdürü Murat Keskin ve Okul Öncesi Sınıfı Öğretmeni Durmuş Eliuz ile birlikte tüm öğrenciler büyük bir sevinçle karşıladı bizi. Öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi."

Kursiyerler tarafından hazırlanan hediyeler öğrencilere dağıtıldı. Aynı zamanda kurs süresince kurs öğretmeni tarafından kursiyerlere öğretilen okul öncesi etkinlikleri ile ilgili sunum yapıldı. Televizyon şeridi ile hikaye okuma, müzikli top oyunu, buzdolabında yiyecekler konuşuyor, hayal ediyorum gibi ve buna benzer bir çok etkinlik öğrenciler ve kursiyerler ile birlikte okul öncesi öğretmeni Durmuş Eliuz'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Ziyaret sonunda Dağdere İlköğretim Kurumları Müdürü Murat Keskin, "Bu anlamlı ziyaret başta çocuklarımız olmak üzere bizi çok mutlu etti. Yapılan çalışma gerçekten çok güzel. Bugün çocuklarımız her zamankinden farklı bir gün geçirdi ve biz farklı bir deneyim yaşadık. Bu güzel çalışma için kurumum adına, başta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olmak üzere, Kurs öğretmenine ve katılan kursiyerlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 4-6 Yaş Okul Öncesi Çocuk Eğitimi Kursunun toplumda çocuklarımız ile kurduğumuz diyalog ve sağlıklı iletişim açısından çok önemli olduğu ve halk tarafından bu ve buna benzer kurslara rağbet olduğu" belirtildi. İlerleyen günlerde talep olması durumunda bu kursların tekrar açılacağı konusunda bilgi verildi.

Bir Oyuncak Bin Mutluluk

Bir Oyuncak Bin Mutluluk

Bir Oyuncak Bin Mutluluk

Bir Oyuncak Bin Mutluluk

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim