• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Bir Okulla Başlandı Üç Okula Ulaşıldı

Bir Okulla Başlandı Üç Okula Ulaşıldı
Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu'nun Aralık ayının son haftalarında Bitlis...

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu'nun Aralık ayının son haftalarında Bitlis Güzelsu köyü için başlatılan kırtasiye yardımı kampanyası artarak devam ediyor.

NKÜ Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu'nun etkin çalışmalarıyla kampanya, kırtasiye yardımının ötesine geçerek giyim, oyuncak gibi birçok ihtiyaç malzemesinin de toplanmasına sebep oldu. Bu süre içinde topluluk, ellerine ulaşan malzemelere ihtiyaç duyan Ardahan Yukarı Gündeş Şehit Şenay İlan İlkokulu'na yardım gönderme hazırlıklarına başladı.

Marmara Ereğlisi ilçesi sakinlerinin de yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya yardımlar artıkça üçüncü okul olarak da Şırnak Elcani İlkokulu'ndan gelen yardım seslenişine Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu, kırtasiye, kışlık kıyafet, mont gibi birçok malzemeyi içinde barındıran yeni bir yardım paketiyle ses verdi.

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli Sırım ve Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Hakan Uruç ile Öğr. Gör. Bige Küçükefe, Öğr. Gör. Hande Özolgun'un katkılarıyla kolilere konularak paketlenen yardım malzemeleri üniversiteli öğrencilerin katkılarıyla kargoya verildi.

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli Sırım, ülke olarak içinde geçtiğimiz bu hassas günlerde Türkiye'nin bir ucundan diğerine bir yardım mesajına ses vermenin önemine dikkat çekerek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu'nun çalışmalarına aynı inanç ve azimle devam etmeleri konusunda destek olacaklarını söyledi.

Diğer yandan Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencisi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu Başkanı Barış Toprak ise dördüncü okul için çalışmaların devam ettiğini ve gelecek dönemin ilk paketinin Şubat ayı içinde gönderileceğini kaydetti.

Bir Okulla Başlandı Üç Okula Ulaşıldı

Bir Okulla Başlandı Üç Okula Ulaşıldı

Bir Okulla Başlandı Üç Okula Ulaşıldı

Bir Okulla Başlandı Üç Okula Ulaşıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim