• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Bir çocuk daha kayboldu!

Bir çocuk daha kayboldu!
Elazığ'da okula girmek için sabah evden çıkan hala haber alınamazken çantası ve defterleri evlerinin yukarısında sokakta dağıtılmış şekilde bulundu.

Elazığ'da Abdullahpaşa Mahallesi'nde sabah okula gitmek üzere evden çıkan 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, bir daha eve dönmedi. Babasının şikayeti üzerine polis ekipleri küçük Kadir'i aramaya başladı. Küçük Kadir'in çantası ve defterleri evinin yukarısındaki sokakta dağıtılmış şekilde bulundu. 

OKUL İÇİN ÇIKTI EVE DÖNMEDİ

Abdullahpaşa Mahallesi 251'nci Sokak'ta oturan Ahmet Yıldırımdinç, 9 yaşındaki oğlu Kadir Yıldırımdinç, Sabah saat 07.30'da bir lira harçlık alarak okula gitmek üzere evden çıktığını ve bir daha eve dönmediğini söyledi.

"ÇOÇUK EVE GELMEDİ"

Gözü yaşlı baba Yıldırımdinç, "Sabah 7’ye çeyrek kala okula gidiyor. Servise binmiyor. 12’yi 10 geçe eve gelmesi lazım. Saat 13.00’e doğru gelmiyor. Hanım bana telefon açtı, 'Çocuğun gelmedi' dedi.

ACILI BABA: ÇANTASI VE DEFTERLERİ DAĞITILMIŞTI

Yıldırımdinç, "Okula gittim, dediler ki, 'bugün gelmemiş.' Servisi aradım dedi ki, 'ne sabah aldım, ne öğlen aldım.' Ondan sonra ben karakola gidip kayıp müracaatında bulundum. Odur, budur arıyoruz. Çantasını evin üst tarafında buldum. Kaldırımın üstünde, kitapların yarısı dışarıda, ödev kağıtları iki adım ileride ve beslenme çantası da daha ileride. Üç çocuğum var. Kadir en küçüğü. Hiç gören olmamış. Yalnız bizim bir üst komşu görmüş, dışarı çıkarken. İşte 7’ye çeyrek kala ana caddeye çıkmış, bu tarafa doğru koşmaya başlamış. Sabah saatlerinde evden çıkar çıkmaz. Saat 13.00 gibi de bizim üstteki komşu, 'iki çocuğun orada olduğunu, çantayı oraya bıraktıklarını gördüm' diyor. Diyor, 'tam çözmedim, ama yüzünü de görmedim yani Kadir olduğunu görmedim' diyor. 'İki çocuğu orada gördüm' diyor. Çantayı oraya bırakırken 'Ne yapıyorsunuz' diye sorunca, 'hiç bir şey yapmıyoruz teyze' diyorlar. Ondan sonra kayboluyorlar. Odur budur arıyoruz" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Baba Ahmet Yıldırımdinç'in karakola yaptığı şikayet üzerine soruşturma başlatan polisin mahalledeki arama çalışmaları devam ediyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim