• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Bir açıklama da Ultraslan'dan

Galatasaray'ın Ultraslan Taraftar Grubu lideri Veysel Giley, 'Spora siyaset karışmamalı' dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan sezonun ilk derbisi, çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı. Maçın tatil edilmesinin ardından olaya ilişkin açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın Ultraslan Taraftar Grubu lideri Veysel Giley, "Spora siyaset karışmamalı" dedi.Ataköy'deki işyerinde İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Ultraslan lideri Giley, "Beşiktaş'ın kendi iç işleriyle ilgili bir durum. Biz Galatasarayımızı galibiyetten emin bir şekilde çok güzel bir uğurlama programı gerçekleştirdik. Uğurladık güzel bir şekilde gittiler, güzel bir sonuçla döndüler. Gerçi tabiki orada olmamasını arzu ettiğimiz şeyler oldu. Rakipsiz de bu işler olmayacağına göre elbetteki bu olanlar bizi üzdü" şeklinde konuştu.Olayların provakosyon ihtimali hakkındaki soruyu ise Ultraslan Taraftar Grubu lideri Giley, şöyle cevapladı:"Onlar artık emniyetin açıklayacağı olaylar. Onu emniyet açıklar ama tam olarak bir şey diyemiyorum. Çünkü ne söylersem değişik yorumlar katılabilir. Beşiktaş'ın iç işleri olduğu için o konuya ben çok fazla girmeyeceğim."
 
"SPORA SİYASET KARIŞMAMALI"
 
Ultraslan ve Galatasaray olarak düşüncelerini aktaran Veysel Giley, "Bizim zaten ilk günden savunduğumuz tek bir şey var o da spora siyaset karışmaması. Birçok insan bununla ilgili yorum yaptı. Bizi eleştirdiler. Ancak unutulmaması gereken bir şey var. Milyonlarca taraftarın ortak olarak tek buluştuğu nokta, ben Galatasaray için söylüyorum, Galatasaray'ın bünyesinde bulunan bizi ilgilendiren kısmı Ultraslan. 10 milyona yakın üyesi olan büyük bir aileyiz. Bunun içinde her türlü görüşe her türlü partiye mensup olan insan olacaktır. Zaten böyle olmazsa hoşluk olmazdı. Biz mümkün olduğu kadar siyasetin dışında tamamen tribünlerin görsel şovlarla takımı motive edecek, güzel bir dayanışma olmasını arzu ettiğimiz için siyasetin içinde olmamasını istiyoruz" diye konuştu.
 
"AİLENİN İÇİNDE BİZDE ÖYLE BİR ŞEY OLMUYOR"
 
Ultraslan taraftar grubunu bir aile olarak niteleyen Giley, "Ailenin içerisinde bizde öyle herhangi bir şey olmuyor. Olmaması içinde bütün kardeşlerimiz sağ duyulu ve duyarlı olarak davranışlarda da bulunuyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 
"TEL ÖRGÜLERİN OLMASINI HİÇBİR ZAMAN İSTEMEDİK"
 
Geçtiğimiz yıllarda statların tribünlerinde kullanılan tel örgülerin kaldırılmasına da değinen Giley, "Tel örgülerin kalkması lazımdı tabi. Artık medeni ülkelerde biz de kendimizi hakikatten dünyanın her yerine gidiyoruz. Gerektiği kadarda medeniyiz. Yalnız bu toplum psikolojisi bir kişi girdiği zaman arkasından da devamı gelecektir. Ama tel örgülerin olmasını hiçbir zaman istemedik. Bundan sonra da tel örgülerin olması mümkün değil. Bu böyle tatsız bir durum oldu. Ama bundan sonra olacağını zannetmiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim