• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bingöllü öğrenciler, Mehmetçiğe mektup yazdı

Bingöllü öğrenciler, Mehmetçiğe mektup yazdı
Bingöl'deki ilkokul öğrencileri, Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonda görev alan Mehmetçik için mektup yazdı.

Bingöl'deki ilkokul öğrencileri, Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonda görev alan Mehmetçik için mektup yazdı. İlkokul 4. sınıf öğrencisi Cemre Yalçın, "O soğuklarda üşürken, sizin için ettiğim dualar içinizi ısıtsın" diyerek, protokolü duygulandırdı.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Ankara Büyükşehir Belediye İlkokulu öğrencileri, Afrin'de "Zeytin Dalı Harekatına" katılan Mehmetçikler için mektup yazdı. Yazılan mektuplarla kadınlar tarafından örülen bere ve boyunluklar Bingöl 49'uncu Tugay Komutanlığına teslim edildi.

Mektupları teslim etmeye giden öğrenciler arasında yer alan İlkokul 4. sınıf öğrencisi Cemre Yalçın yazdığı mektubu okudu. Yalçın okuduğu mektupta, "O soğuklarda üşürken, taşların üzerinde uyurken benim sizin için ettiğim dualar içinizi ısıtsın. Sizin hakkınızı asla ödeyemeyiz. Allah razı olsun. En kısa zamanda ailenize kavuşmanızı istiyorum. Hep sizleri düşünüyoruz. Sen, bizim kahramanımızsın. Senin ve diğer kahramanların ellerinden öperim. Lütfen kendine dikkat et. Annemin ve babamın sana selamı var. Onlarda sizin için dua ediyor. İnşallah sizin her şey çok güzel olacak. Bende büyüdüğümde senin gibi ülkem için çalışacağım. Senin gibi vatanıma milletime hayırlı bir evlat olacağım. Allah emanet ol ellerinden öperim" dedi. Öğrencinin okuduğu mektup protokolü duygulandırdı.

Etkinliğe katılan Vali Ali Mantı ise, "Bizim ülkemiz büyük bir ülke, milletimiz büyük bir millet. Ülkemiz her zaman bayrağını, toprağını korumak için tarihten bu yana top yekin hareket etmiştir. Yine top yekin hareket ediyor. Doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, her tarafta vatandaşımız askerinin yanında. İnşallah bu zaferden başarı ile çıkacağımız gibi bundan sonra da zaferle çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe Vali Ali Mantı'nın yanı sıra, 49'uncu Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim