• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Bimyad, Vergi Dairesi Başkanı Poyraz’ı Ziyaret Etti

Bimyad, Vergi Dairesi Başkanı Poyraz’ı Ziyaret Etti
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD)Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz'ı makamında...

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD)Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz'ı makamında ziyaret ederek, Vergi Haftasını kutladı.

Vergi Haftası dolayısıyla Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyrazı makamında ziyaret eden BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan, derneğin kuruluş amacı ve internet medyası hakkında bilgi verdi. Apohan, "Derneğimiz bir yıl gibi kısa bir sürede kurulmasına rağmen 35 tane faal durumda internet haber sitesini bir çatı altında toplamayı başarmıştır. BİMYAD ailesi Elazığ, Adıyaman Sivas, İstanbul, gibi çevre illerdeki İnternet medyasında söz sahibi olan birçok site derneğimize üyedir. Yakında birçok ilimize temsilcilikler vermek suretiyle daha güçlü ve tarafsız, özgür, kaliteli yayıncılıkla ülkemize hizmet edeceğiz. Üye sayılarımız da her geçen gün artıyor. Öncelikli hedefimiz, sağlam zeminler üzerinde temel atmak istiyoruz. Ayrıca sizlerin Vergi Haftanızı kutluyoruz. Ülkemizde vergi bilinci her geçen gün artıyor. Bunların kanıtı ise toplanan vergiler ve yapılan yatırımlarla, hizmetler" şeklinde konuştu. Malatya Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ise basının herkes için önemli olduğunu ifade ederek, vergi bilinci hakkında konuştu. Poyraz, "Vergi haftasının temel amacı, toplumda vergi bilincini benimsetilmesi ve devlet kurumları arasında sivil toplum kuruluşları arasında ilişkileri daha yaygın hale getirmek. Vergiyi daha tahsil hale getirmek. Biz buna vergide gönüllü uyum diyoruz. Vergide gönüllü uyumunu en üst seviye çıkarmak için vergi haftası etkinliklerini yapıyoruz. Burada tabi birinci önceliğimizin özellikle çocuklarda vergi bilincinin oluşması yani toplumda şöyle veya böyle belli bir seviyeye toplum bilincini ve vergi bilinci var. Ama çocuklarımızda yeniden vergi bilincini oluşturmak ve üst seviyede oluşturmak adına bu tür vergi haftası etkinlikleri yapıyoruz. Bu çerçevede inşallah dolu, dolu bir vergi haftası kutlaması yapacağız. BİMYAD Genel Merkezini de duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Vergi haftasında bizleri ziyaretleri ayrıca büyük önem arz ediyor. Basın hepimizin gözü ve kulağı. Çok önemli görevi ifa ediyorsunuz. İnsanları bilgilendirmede basın sadece bizim için değil herkes için çok önemlidir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim