• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Bimyad Genel Merkezinden AK Parti’ye Ziyaret

Bimyad Genel Merkezinden AK Parti’ye Ziyaret
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı makamında...

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan BİMYAD Genel Başkanı Apohan Genel merkezin kuruluş amacı ve internet medyası hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Selim Apohan "Derneğimiz 1 seneyi aşkındır kurulmuştur. Her gittiğimiz yerde özellikle neden Genel Merkez'in Malatya olduğu sorusu bizlere soruluyor. Bizler Genel Merkez neden Malatya olmasın dedik ve kuruluş amacını gerçekleştirdik. Çünkü Malatyalı ne yaparsa mükemmelini yapar. Cumhurbaşkanları, Başbakanlar çıkarmış her konuda lider olmuş bir ilimizde neden Genel merkezimizi kurmayalım dedik" ifadelerini kullandı.

Üye sayılarının her geçen gün arttığını ve bölge illerde de birçok üyelerinin bulunduğunu belirten Apohan, "Üye sayılarımız her geçen gün artıyor. Öncelikli hedefimiz sağlam zeminler üzerinde Genel merkezimizi kurduktan sonra İller bazında birçok talep var şube açmamızı istiyorlar. Bu istekleri yönetim kurulumuzla istişarelerini yapıyoruz. Derneğimizin üyeleri aktif olarak yayınlarına devam ediyorlar. Sizlerden İktidarımızdan beklentimiz İnternet yasasının bir an önce meclisten çıkarılması. Bizlerde el birliği ile Malatya'mız ve Ülkemiz için ne yapılabilir veya neler yapabiliriz düşüncesi ile dernek olarak Siyasi İl ve İlçe Başkanlarımızı ve akabinde STK'larımızı ziyaretlere başladık. Bugün bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Genel merkezinizin Malatya olması çok güzel. Kısa sürede İnternet medyasını bir çatı altında toplamanızda takdire şayan. Sizlerde yakından takip ediyorsunuz ki İnternet yasasıyla ilgili AK Parti olarak uzun zamandır bir çalışmalarımız var. İnşallah sona yaklaşıldığını düşünüyoruz. Çıkarılacak yasayla İnternet medyası gerçek kimliğine kavuşmuş olacak. Doğru ve tarafsız habercilik ancak kanunlar ve kurallar çerçevesinde olur. İnternet yasasını bu nedenle önemsiyoruz" dedi.

Bimyad Genel Merkezinden AK Parti’ye Ziyaret

Bimyad Genel Merkezinden AK Parti’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim