• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Bilimsel, Sosyal, Kültürel Ve Sanatsal Alanlarda İşbirliği

Bilimsel, Sosyal, Kültürel Ve Sanatsal Alanlarda İşbirliği
Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği kapsamında, Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi...

Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği kapsamında, Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi ile "Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sanatsal Alanlarda İşbirliği Protokolü" imzaladı.

Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu ile Barbaros Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Çabuk tarafından imzalanan protokol iki yıl süre ile geçerli olacak.

İmzalanan protokol ile Barbaros Anadolu Lisesi öğrencileri, Yüksekokul eğitim ortamlarını gezip görme, öğrenci ve öğretmenlere Yüksekokul Kütüphanesinde bulunan kaynakları inceleme ve araştırma imkanı sağlanıyor. Protokolle; taraflarca uygun görülen konu, yer, zaman ve şartlarda öğretim üyelerimizin Lise öğrencilerine ders/seminer verebilmesine, öğrencilerin Yüksekokulumuz tarafından düzenlenecek bilimsel, sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmasına ve etkinliklerde Yüksekokulumuz öğretim üyelerinin Lise'de konuşmacı olarak yer almasına da olanak sağlanıyor.

Yüksekokul öğrencilerimizin sosyal kulüp ve sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Barbaros Anadolu Lisesi'nde etkinlik yapmalarına da imkan tanınan protokol çerçevesinde, ortak resim sergisi düzenleme ve belirlenen tarihlerde Lise'nin voleybol takımı ile Yüksekokul voleybol takımları arasında müsabakalar gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İmza töreni sonunda Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu ile Barbaros Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Çabuk, her iki okuldaki eğitimin niteliğini daha ileri bir noktaya taşımak, eğitim hizmetlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla işbirliğine gittiklerini ve protokol kapsamındaki çalışmaların planlı bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığını dile getirdiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim