• BIST 9524.59
  • Altın 2488.433
  • Dolar 32.5117
  • Euro 34.6556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Bilim Merkezi, İstanbul’dan Gelen 15 Bin Öğrenciyi Ağırlayacak

Bilim Merkezi, İstanbul’dan Gelen 15 Bin Öğrenciyi Ağırlayacak
Kocaeli Bilim Merkezi ve ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) işbirliği çerçevesinde İstanbul'daki 320 İmam-Hatip Okulundan 15...

Kocaeli Bilim Merkezi ve ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) işbirliği çerçevesinde İstanbul'daki 320 İmam-Hatip Okulundan 15 bin öğrenci, Bilim Merkezi'ni ziyaret edecek.

İstanbul'dan 15 bin öğrenci Bilim Merkezi'ne ziyarete gelecek. Bu kapsamda ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, başkan yardımcısı Mustafa Karakuş ve başkan danışmanı Sabri Otağ, Kocaeli Bilim Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Bilim Merkezi'ni ziyaret eden ilk grup, Tuzla Halil Türkkan Anadolu İmam Hatip Ortaokulu'ndan 70 kişilik bir öğrenci heyeti oldu. Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu ve Bilim Merkezi Koordinatörü Fatma Nur Hüküm tarafından Bilim Merkezi gezdirilerek işleyiş ve düzeneklerle ilgili bilgi edinen heyet, algı ve gerçeklik, dinamik dünya ve bilimin sultanları sergilerini yerinde inceledi. İmam Hatip öğrencilerinin bilime olan merakını arttırmak ve bilimsel çalışmalara yönlendirmeyi amaçlayan çalışma kapsamında, haftanın üç günü İstanbul'un çeşitli İmam Hatip Okullarından 15 bin öğrenci Kocaeli Bilim Merkezi'ni ziyaret edecek.

Öğretmenleriyle Bilim Merkezi'ndeki algı ve gerçeklik ile Bilimin Sultanları sergilerini gezerek düzeneklerle ilgili görevlilerden bilgi alan öğrencilere gezi sonunda hatıra amaçlı hediye paketleri verildi. Kocaeli Bilim Merkezi'ni çok beğenen öğrenciler, gayet memnun bir şekilde İstanbul'a döndü. Seka Park Otel'de misafir edilerek yemek yiyen öğrenciler ve ÖNDER Derneği heyeti'ne Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Raşit Fidan, Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi ile KİHMED (Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Yamak eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş tarafından ÖNDER Genel Başkanı Bekiroğlu'na plaket verildi.

ÖNDER Genel Başkanı Bekiroğlu, başkan yardımcısı Karakuş ve başkan danışmanı Otağ, KİHMED Başkanı Yamak, Seka Kültür Alanı'nda bulunan ÖNDER Gençlik ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan heyet Kocaeli'den ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim