• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Bilgi Evi’nin İlk Kursiyerlerinden Başkan Yağcı’ya Ziyaret

Bilgi Evi’nin İlk Kursiyerlerinden Başkan Yağcı’ya Ziyaret
Bilecik Belediyesi, Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği (BİLHAKDER) ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen...

Bilecik Belediyesi, Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği (BİLHAKDER) ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen "Bilgisayar Kullanımı" kurslarında eğitim gören ve sertifika almaya hak kazanan 19 öğrenci, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Ar-Ge Birimi Bilecik Sorumlusu ve Proje Uzmanı Mustafa Kan, BİLHAKDER Bilecik Başkanı Hüsnü Geyik ve Kurs Eğitmenlerinden Koray Yıldız ve Mustafa Turhan'ın rehberliğinde Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret eden heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya proje kapsamında verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nde büyük bir katılım ile gerçekleştirilen ve son teknoloji ile donatılmış bilgisayarlarla gerçekleştirilen eğitimlerde kursiyerler, bilgisayar kullanımına ilişkin birçok konuda bilgiler aktarılıyor. Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nde, 19 kursiyer ile haftada 20 saat olmak üzere verilen dersler, 25 Şubat tarihinde sona ererek, başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazanmıştı.

'BİLGİSAYAR KURSLARINDA ÖĞRENMİŞ OLDUĞUNUZ BİLGİLERİ HAYATINIZDA KULLANMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAKSINIZ'

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyarette yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi olarak güzel ve insanlara fayda verecek bir projede yer almış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Bilgisayar kurslarından elde ettiğiniz bilgileri, hayatınızın birçok noktasında kullanabileceksiniz" ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

'Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve son derece güzel ve anlamlı çalışmalara imza BİLHAKDER derneğimiz işbirliğinde gerçekleştirilen kurslarda 19 öğrencimiz sertifika almaya hak kazandı. Eğitim ve bilime ilişkin bütün faaliyetlere gerekli destekleri veren Bilecik Belediyesi bu tür faaliyetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Bilecik Belediyesi Bilgi Evi önümüzdeki dönemlerde yeni yerleri yanı sıra ihtiyaç duyulan başka noktalarda da bu güzel faaliyetlerini sürdürecektir. Her yaş grubundan insanımızın bu eğitimlerde kurs gören arkadaşlarımız günümüzde temel ihtiyaç haline gelen bilgisayarı birçok yönüyle öğrendiler ve bu bilgileri hayatlarının birçok noktasında kullanabilecekler. Ben bu anlamda böyle güzel bir projenin hayat bulmasında ve böyle güzel neticeler vermesinde emeği olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca kurslarda eğitim veren eğitmen ve proje koordinatörümüze de ayrıca teşekkür ediyorum."

Bilgi Evi’nin İlk Kursiyerlerinden Başkan Yağcı’ya Ziyaret

Bilgi Evi’nin İlk Kursiyerlerinden Başkan Yağcı’ya Ziyaret

Bilgi Evi’nin İlk Kursiyerlerinden Başkan Yağcı’ya Ziyaret

Bilgi Evi’nin İlk Kursiyerlerinden Başkan Yağcı’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim