• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Bilge Koleji Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünde Vali İle Görüştüler

Bilge Koleji Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünde Vali İle Görüştüler
Özel Bilge Koleji öğrencileri okul müdürleri Abdullah Samancı ile birlikte ziyaretine gittikleri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile sohbet ederken makama...

Özel Bilge Koleji öğrencileri okul müdürleri Abdullah Samancı ile birlikte ziyaretine gittikleri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile sohbet ederken makama gelen Vali Ahmet Altıparmak ile de görüşme fırsatı buldular. Vali Altıparmak, koyu bir sohbete girdiği Bilge Koleji öğrencileri ile hatıra fotoğraf çektirdi.

Özel Bilge Koleji Okulu'nun Kurucusu ve aynı zamanda Müdürü olan Abdullah Samancı beraberinde Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşegül Saçlı, lise öğrencileri Öykü İpek, Öykü Karaduman, Kürşat Dal ve Tarık Yılmaz ile birlikte son dönemde ülke gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden terör olaylarından dolayı emniyet mensuplarına desteklerini bildirmek amacıyla İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Vali Ahmet Altıparmak ile de tanışma fırsatı bulan Özel Bilge Koleji öğrencileri okulun faaliyet ve projeleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilere tek tek söz hakkı veren Vali Altıparmak onlardan ülke gündemi hakkında görüş ve fikirlerini dinledi. Lise öğrencilerinin konuşmalarını can kulağı ile dinleyen ve öğrencilere ömür boyu rehberlik edecek tavsiyelerde bulunan Vali Altıparmak yaklaşık 1 saat süren sohbetinden ardından öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Emniyet Müdürü Kamil Karabörk nazik ziyareti nedeni ile Özel Bilge Koleji öğrencilerine teşekkür etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onların fikirlerine önem veren Vali Ahmet Altıparmak ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'e teşekkür eden Özel Bilge Koleji Müdürü Abdullah Samancı şunları söyledi.

"Son günlerde yaşanan terör olayları hepimizi çok üzdü. Biz de bu konuda onlara destekte bulunduğumuzu göstermek amacıyla Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk'ü makamında ziyaret ettik. Bir süre oturduktan sonra Valimiz Ahmet Altıparmak makama geldi. Biz müsaade alıp, çıkmak istedik ancak Vali bey kalıp birlikte sohbet etmemizi istedi. Bu bizi çok sevindirdi. Karşılıklı güzel bir sohbet yaşandı. Öğrencilerimiz Vali ve Emniyet Müdürümüzden bu güzel konuşmada hayata dair çok şey öğrenciler. Biz de en kısa sürede Valimiz ve Emniyet Müdürümüzü okulumuzda ağırlamak istiyoruz."

Bilge Koleji Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünde Vali İle Görüştüler

Bilge Koleji Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünde Vali İle Görüştüler

Bilge Koleji Öğrencileri Emniyet Müdürlüğünde Vali İle Görüştüler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim