• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bileti kesildi!

Bileti kesildi!
Disiplinsiz hareketleri nedeniyle A2 takımına yollanan Engin Baytar'ın son açıklamaları bardağı taşırdı.

Yönetim ve Melo'yu hedef alan sözlerinin ardından zaten topun ağzında olan Baytar devre arasında gidiyor. Yönetimin ocak ayında Engin Baytar ile yolları ayırma kararı aldığı ve isteyen kulüplere kolaylık sağlayacağı belirtildi. Galatasaray'da U21 takımında oynayan Engin Baytar, Sky 360'taki 'Kale Çizgisi' programına gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. İşte o bomba sözler:

A2'de ben çolukla çocuk oldum. Ağabeylik yaptım. Şimdi de paintball oynayacağız, Go Kart'a gideceğiz. Bizim ilk sene şampiyon olduğumuz arkadaşlık burada var. Sabri hâlâ buraya geliyor bizimle muhabbet ediyor, düşün. Selçuk belki iyi performans sergileyemedi ama çok üstüne gidiyorlar onun. Arda için de aynı şeyler olmuştu. Şimdi gitti herkes 'Arda' diyor.

Affedilmeyi gerçekten çok istedim. Döneyim oynayayım, çok istiyorum. Bekliyorum. Oynamaya ihtiyacım var. 4 güzel yılım geçti, ayrılacaksam da G.Saray'dan kötü ayrılmak istemiyorum. A2'de pozisyonlarda bile gidip ayıran kişi oldum artık. Ben de kendimi tedavi ediyorum etmiyorum değil. Ama ben şimdi bu zor şartlarda kendimi tedavi etmeye çalıştıkça insanlar halen zorluyorlar ki bu delirsin. bu çıldırsın.

Tugay hocayı aradım.'Senden özür diliyorum. Bazı şeyleri duyup öğrendikten sonra ne kadar haksızlık yaptığımı, yanlış yaptığını öğrendim' dedim. O da bana,'Keşke bana sorsaydın' dedi. Evet çok pişmanım, keşke konuşsaydım. Kadro dışı olup da takım kötü gitsin isteyenler de var. Prandelli'yi hiç görmedim. 

Peygamber olsam suçsuz olurum. hatasız olurum. Ama değilim. Herkes gibi benim de hatam var. Ben hatalarımı kabul ediyorum. Ama benim futbolumu eleştirin, kişiliğimi değil.

Melo, için bir ara dediler ki "Türk gibi, İstiklal Marşı'nı öğreniyor." Trabzonspor maçında ben baktım. Hiç yani ağzı bile oynamadı. Almanya'dan geldim, Türkçe değil, Almanca konuşşam farklı muamele görürdüm. Düşünün Melo 3 maç ceza yedi. Taraftarlar gittiler meşale yaktılar, kapısının önünde, destek oldular. Ben 11 hafta ceza yedim. Beni ne aradılar ne de sordular.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim