• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay
Bilecik 1. Amatör Lig 15'inci hafta müsabakasında 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecikspor maçında iki antrenör cezaları sebebe ile maçın bir bölümünü...

Bilecik 1. Amatör Lig 15'inci hafta müsabakasında 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecikspor maçında iki antrenör cezaları sebebe ile maçın bir bölümünü tel örgüler arkasında seyrederken, karşılaşma sonunda tel örgülerden atlayarak futbolculara saldıran Osmanelili bir taraftarı Bileciksporlu futbolcu sakinleştirdi.

Bilecik 1. Amatör Lig 15'inci hafta müsabakasında Bilecikspor, deplasmanda 1308 Osmaneli Belediyespor'a 2-0 yenilerek liderler puan farkını 8'e çıkardı. Osmaneli İlçe Stadında kontrolü başlayan iki takım oyuncuları birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 30'uncu dakikasında 1308 Osmaneli Belediyespor'dan Ebubekir Ağdağ yan hakem ile arasındaki yaşanan diyalog sonrası kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. 10 kişi 1308 Osmaneli Belediyespor oyunu daha kontrollü oynamaya çalışırken, Bilecikspor rakibine üstünlük kurmaya çalıştı. Karşılıklı bulunan pozisyonlar sonuçsuz kalınca ilk yarı 0-0'lık sonuçla geçildi.

İKİNCİ YARI OSMANELİ FIRTINASI ESTİ

Maçın ikinci yarısına 10 kişi kalmasına rağmen atak bir oyunla başlayan 1308 Osmaneli Belediyespor maçın 60'ıncı dakikasında Onur Kesici ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası oyundan düşen Bilecikspor maçın 85'inci dakikasına kadar rakip kaleye gidemedi. Maçın 75'inci dakikasında Muhammet Bal durumu 2-0'a getirirken, ilçe stadını tıklım, tıklım dolduran taraftarınla gol sevinicisi yaşadı. Bu gol sonrası rakip kaleye hücum yapmaya çalışan Bilecikspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince maçı 2-0 kaybetti. Bu mağlubiyet sonrası Bilecikspor 33 puanda kalırken, aldığı galibiyet sonrası averajla ikinci sırada yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor ise, 41 puana yükseldi.

MAÇ SONU

Maç sonunda Bileciksporlu ile Osmaneli tarafından arasında yaşanan sözlü tartışma sonucu bir seyirci tel örgülerden soyunma odasının bulunduğu alana atlayarak, futbolculara saldırmak istedi. Güvenlik güçleri ve 1308 Osmaneli Belediyespor'un eski oyuncu Bileciksporlu Celal Daş'ın araya girmesiyle seyirci o bölgeden uzaklaşıldı.

İKİ ANTRENÖRDE MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Bilecikspor antrenörü Fatih Savak geçen hafta Vitraspor karşılamasında sahaya girerek maçın orta hakemi ile yaşadığı diyalog sonrası tribüne gönderilmişti. Bu haftada maçı tribünden izleyen Savak'ın yanına maçın 80'inci dakikasında yan hakem ile yaşadığı tartışma sonrası orta hakem tarafından tribüne gönderilen 1308 Osmaneli Belediyespor antrenörü Sedat Memiş geldi. İkili aynı yerde maçın uzatmalarıyla birlikte 14 dakika beraber izleyerek, taktikleri tel örgülerin arkasından bağırarak verdiler.

Öte yandan maçı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır ve çok sayıda taraftar izledi.

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay

Bilecik’teki Amatör Maçta Olay

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim