• BIST 9798.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı
Bilecik Ülkü Ocakları üyeleri, ülke genelinde artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla şehitler için başlattıkları saygı nöbetinin 2'nci gününde...

Bilecik Ülkü Ocakları üyeleri, ülke genelinde artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla şehitler için başlattıkları saygı nöbetinin 2'nci gününde bir araya gelerek, basın açıklaması yaptılar.

Bilecik Ülkü Ocakları üyeleri, ülke genelinde artan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla Bilecik Belediyesi Şehitler Parkı'nda 7 gün boyunca her gün 14 saat şehitler için saygı nöbetini dün başlattılar. Bugün ise ilçelerden desteğe gelen ülkücüler de, Bilecik'in 3 farklı caddesinden yürüyerek Şehitler Parkı'na geldi. Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fazlı Güner, bir hafta boyunca yapacakları saygı nöbeti için Bilecikliler'den destek istedi. Şehitlerin asla unutulmayacağını söyleyen Güner, kalabalıkla hep bir ağızdan şehitlerin ismini okudu.

"İŞGALCİ, KATİL ERMENİ ASKERLERİ İNSANLIK TARİHİNE GEÇTİ"

Bu yoklamanın ardından Bilecik Ülkü Ocakları üyesi Gül Demet Önbaş, "Hocalı Katliamı" ile ilgili bir açıklama yaptı. "26 Şubat 1992 gecesi insanlıktan nasibini almamış, işgalci, tecavüzcü, katil Ermeni askerleri insanlık tarihine geçti" diyen Önbaş, "Zalimlikte 83 çocuk, 106 kadın ve 70'den fazla yaşlı dahil olmak üzere toplam 613 Türk vahşice katledildi. Zulüm gören Müslüman ise hele bir de Türk ise, bütün vicdanlar sağırlaşıyor, bütün gözler körleşiyor ve bütün idrakler kararıyor. Ama şairin dediği gibi bir gerçeği unutuyorlar. Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Halbuki biz sussak tarih susmayacak. Tarih sussa hakikat susmayacak. Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar. Vicdan azabından kurtulsalar tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrı'nın gazabından kurtulamayacaklar. Bilecik Ülkü Ocakları neferleri hiçbir zaman soydaşlarımıza şeref yoksunları tarafından hayasızca yapılan bu katliam karşısında susmayacaktır" dedi.

Ayrıca, açıklamanın ardından sloganlar atan ülkücülerden oluşan grup, bir süre daha Şehitler Parkı önünde durduktan sonra dağılırken, alanda sadece nöbet tutmaya devam eden grup kaldı.

Öte yandan, açıklama sırasında, il ve belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve ilçelerden gelen Ülkü Ocakları üyeleri de destek verdi.

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı

Bilecik’te Ülkü Ocakları Şehitler İçin Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim