• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Bilecik’te Cumhuriyet ve Demokrasi için pedallar çevrilecek

Bilecik’te Cumhuriyet ve Demokrasi için pedallar çevrilecek
Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde "30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Hep Birlikte Bilecik'te...

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde "30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Hep Birlikte Bilecik'te Pedal Çeviriyoruz" adlı etkinlik gerçekleştirilecek.

30 Ağustos Salı günü Cumhuriyet Meydanı'nda 17:30'da başlayacak olan etkinlikte, Demokrasi ve Cumhuriyet için pedallar çevrilecek. Cumhuriyet ve Demokrasi gönüllülerinin katılacağı etkinlik kapsamında bisikletliler, Cumhuriyet Meydanı, Tepebaşı Atatürk Bulvarı, Ertuğrulgazi Sokak, Stadyum Caddesi, 75. Yıl Cumhuriyet Parkı, Ormancılar Sokak, 6 Eylül Caddesi, Atatürk Bulvarı, Tevfikbey Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı güzergahında pedal çevirecekler. Bisikletlerin, Türk bayrağıyla donatılacağı etkinlik kapsamında toplamda 4 kilometrelik mesafede gerçekleştirilecek ve 100 ile 150 kalori harcanacak.

"Bütün vatandaşlarımızı bu etkinliğe bekliyoruz"

Etkinlik hakkında kısa bir değerlendirmede bulanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Belediyemiz ve Bisikletliler Derneği Bilecik Şubesi işbirliğinde güzel bir çalışmaya daha imza atıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız dolayısıyla Cumhuriyet ve Demokrasi sloganı ile buluşacağımız bu güzel etkinlik ile dost ve düşmanlarımıza gücümüzü, birliğimizi ve beraberliğimizi tekrar göstereceğiz. Bu vatanın sahipsiz olmadığını, bayrakların inmeyeceğini, ezanların dinmeyeceğini tekrar hatırlatacağız. Bütün hemşehrilerimizi bu güzel etkinliğe davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz ise; "30 Ağustos Salı günü Bilecik'te güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Bütün vatandaşlarımızı bayraklarıyla bu etkinliğe davet ediyoruz. Bütün bisikletli katılımcılarımızın güvenlikleri için kask takmalarını ve güvenli sürüş için etkinlik görevlilerine uymalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bilecik’te Cumhuriyet ve Demokrasi için pedallar çevrilecek

Bilecik’te Cumhuriyet ve Demokrasi için pedallar çevrilecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim