• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Bilecik’te 3 Doktora Başarı Belgesi Verildi

Bilecik’te 3 Doktora Başarı Belgesi Verildi
Bilecik'te, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında tıp mesleğinde ve sağlık hizmetlerinde vermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı 3...

Bilecik'te, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında tıp mesleğinde ve sağlık hizmetlerinde vermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı 3 doktora başarı belgesi verildi.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir; Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Burak Öztop ile beraberindekileri makamında kabul etti. Kabulünde, her insanın her toplumun sağlığın öneminin farkında olduğunu belirten Nayir, sağlığın bir nefesini devletin bütün imkanlarıyla oradaki bütün makamlarla, mevkilerle kıyaslayıp onun kadar olamayacağını söyleyen Kanuni Sultan Süleyman'ın "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" sözünü hatırlattı. Vali Nayir, sağlık gibi önemli bir görev alanı içerisinde doktorların şevkini ve çalışma gayretini arttırmak her kurumun isteği olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Daha şevkli ve gayretli çalışmanın yollarından biri de iyi çalışan arkadaşlarımızı ödüllendirmek olmalı. Bunu hiyerarşik kademeler olarak alttan başlayarak her bir birimin yapması gerektiğini düşünüyorum. Bakanlığımızın yapmış olduğu değerlendirmeyle başarılı olduğu görülen arkadaşlarımıza başarı belgesi düzenlenmesi önemli. "Marifet iltifata tabi" diye de güzel bir sözümüz var. Eğer iltifat edilirse marifet, beceri daha da ilerler. Onun için hem mevcut başarıyı desteklemek, hem de bu başarının devamını sağlamaya yönelik olarak takdir belgelerinin verilmesinde fayda var."

Vali Nayir daha sonra Bilecik Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Veysel Cihan'a, Bilecik İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezinde görevli Dr. Anıl Aydın'a ve Merkez 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Ferdi Karagöz'e, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu imzalı başarı belgelerini verdi.

Bilecik’te 3 Doktora Başarı Belgesi Verildi

Bilecik’te 3 Doktora Başarı Belgesi Verildi

Bilecik’te 3 Doktora Başarı Belgesi Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim