• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Bilecik’in İmar Ve İhyası İçin İstişare Toplantısı

Bilecik’in İmar Ve İhyası İçin İstişare Toplantısı
Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, birçok alanda uzman olan kişilerle birlikte bir istişare toplantısı düzenleyip Bilecik'in imar ve ihyası...

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, birçok alanda uzman olan kişilerle birlikte bir istişare toplantısı düzenleyip Bilecik'in imar ve ihyası noktasındaki birçok konuya ele aldı.

Bilecik'te faaliyet gösteren, yapı denetim firması yetkilileri, mühendis, mimar, haritacılar ve Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları ile birlikte, Karasu Vadipark'taki kahvaltıda bir araya gelen Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, kentteki otopark ve inşaat çalışmaları başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen istişare toplantısı hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, "Bilecik Belediyesi olarak çalışmalarında ve yeni projelerinde zaman zaman ilimizdeki teknik konuda bilgi sahibi mühendis, mimar ve yapı denetim uzmanları ile istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda da konusunda uzman kişiler ile belediyemizin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ndeki arkadaşlarımız ile birlikte bir araya geldik. Toplantıda, belediyemizin imar konuları yanı sıra inşaat çalışmaları ve imar konusunda yaşanan sorunları ele alarak, bu hususta yapılabilecek çalışmaları değerlendirdik. Diğer yandan şehrimizin imarı noktasında ortaya konulan yeni fikirler üzerinde durduk" dedi.

"ŞEHRİMİZDEKİ OTOPARK KONUSUNU ELE ALDIK"

Abdullah Ay, toplantıda ayrıca kentte ihtiyaç duyulan otopark konusunda fikir alışverişleri yaptıklarını belirterek, "Bu konuda fikir sahibi arkadaşların görüşlerini aldık. Otoparklar ile ilgili yapılabilecek düzenlemeler üzerine değerlendirmeler yaptık. Öncelikli olarak inşaatlardaki dış cephe kaplama çalışmalarını görüştük ve buna ilişkin yapılacak çalışmaları ele aldık. Diğer yandan özellikle çukur alanlarda kalan meskenlere, mevzuatta olmasına rağmen iskanın verilmemesi konularını görüştük. Çünkü buna ilişkin birçok sıkıntılı durum yaşanabilmektedir. Toplantıda ayrıca ilimizdeki bazı mahallelerin dar sokakları konusunu ele aldık ve buna ilişkin sokakların genişletilmesi yollarını aradık" dedi.

Bilecik’in İmar Ve İhyası İçin İstişare Toplantısı

Bilecik’in İmar Ve İhyası İçin İstişare Toplantısı

Bilecik’in İmar Ve İhyası İçin İstişare Toplantısı

Bilecik’in İmar Ve İhyası İçin İstişare Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim