• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Bilecik Uni Bjk’den Örnek Davranış

Bilecik Uni Bjk’den Örnek Davranış
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerin kurduğu Bilecik UNİ BJK taraftar grubu, örnek bir davranış sergileyerek öğrenciler için yardım kampanyası...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerin kurduğu Bilecik UNİ BJK taraftar grubu, örnek bir davranış sergileyerek öğrenciler için yardım kampanyası başlattılar.

Grup üyeleri, "Bilecik UNİ BJK Köy Okulları Koşuyor" projesi kapsamında merkez Koyunköy Şehit Münir Kopuk İlkokul/Ortaokulu'na yardım götürüyor. Kampanya hakkında bilgi veren Bilecik UNİ BJK Taraftar Grubu Başkanı Eyüp İbek, "Koyunköyde okuyan öğrenci kardeşlerimize kalem, defter, silgi, boya kalemleri, cetvel takımı, çanta, beslenme çantası ve suluk, çorap, mont, oyuncak, ayakkabı ve eşofman 5-13 yaş arası, hikaye kitapları ve kaynak kitapları, futbol, basketbol, voleybol topları, Beşiktaş atkı, bere ve eldiven gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir yardım kampanyası başlattık. Bununla birlikte orada ihtiyacı olan öğrenci kardeşlerimize yardım etmek istedik. Bu kampanyaya il dışından da katılma imkanları var. Tabii ki önceliğimiz birinci ve ikinci sınıfta okuyan öğrenci kardeşlerimiz. Fakat yardım eden kişi sayısı arttıkça biz de daha fazla öğrenci kardeşimize yardım edebiliriz. İl dışından gelen yardımlarda bana, il içinden yardımcı olacak arkadaşlar ise Gökhan Ecevit ve Furkan Yılmaz'a ulaşabilirler. Bu yardım kampanyamızın son günü 29 Şubat olup il dışından yardım gönderecek arkadaşlardan ricamız kargo ödemelerini kendileri vermeleri. Çünkü bizimde kargo paralarını karşılayacak maddi güce sahip değiliz. Herkese şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan gelen yardımların 1 Mart günü çocuklara verileceği bildirilirken, yardımları ulaştırmak için irtibat numarası olarak Eyüp İbek, 0538 964 20 42, Gökhan Ecevit, 0531 206 15 36 ve Furkan Yılmaz, 0554 946 65 20 verildi.

Bilecik Uni Bjk’den Örnek Davranış

Bilecik Uni Bjk’den Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim