• BIST 9744.01
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Bilecik Ülkü Ocakları Terörü Lanetledi

Bilecik Ülkü Ocakları Terörü Lanetledi
Bilecik Ülkü Ocakları, Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle Bilecik Aile Çay Bahçesi'nde basın açıklamasında bulunarak terörü lanetlediler.

Bilecik Ülkü Ocakları, Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle Bilecik Aile Çay Bahçesi'nde basın açıklamasında bulunarak terörü lanetlediler.

Bilecik Ülkü Ocakları adına açıklamada bulunan Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Fazlı Güner, dün akşam saatlerinde Ankara'nın merkezinde yaşanan patlamada 28 şehidin olduğunu, bunun büyük üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Güner, "Türkiye Cumhuriyeti çok ciddi bir sıkıntının içerisinden geçiyor. Sağımız, solumuz ateş çemberi. Suriye, Irak kaynıyor. Burada memleketini terk etmek zorunda kalan insanlar hatta 3 milyona yakın mülteci olduğundan bahsediliyor ki bunlar resmi olarak bilinenler. Hoş geldiler, bir şey demiyoruz. Başımızın üstünde yerleri var, ama maalesef Türkiye Cumhuriyeti yöneticileri bu sıkıntılar içerisinde üzerine düşen bazı vazifeleri yerine getiremiyor. 21. Yüzyıl Türkiye'sinde dünya gücü olmaya oynadığımız söyleniyor ama maalesef Ankara'nın göbeğinde devasa bir bomba patlayarak 28 insanımızı şehit ediyor. Bunların kimi askeri personelimiz, kimisi çocuğu, eşi, vatandaş. Durduk yere ölüyorlar, şehit oluyorlar. Savaş hali yok, karşıda bir düşman yok, hiç bir şeyden haberin yok evine gidiyorsun bir bakıyorsun bomba patlıyor şehit oluyorsun. Bir savaş hali olsa, karşıda bir düşman olsa, bir mücadele de olsa şehit olmak tamam kabul edilebilir, vatan için hepimizin canı feda, ama bu şekilde çok anlamsız geliyor. Peki, madem bu kadar ciddi derece de dünya gücünde olmaya ilerliyoruz. Bu tip bir şey nasıl tespit edilemiyor onu da anlamıyoruz" dedi.

Konuşma sonrası toplanan grup bozkurt işaretleri yaparak "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek slogan attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

Açıklama MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, MHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir ile ve belediye meclis üyeleri ile birlikte partililer katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim