• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Bilecik, Şubat Ayında Da Birbirinden Güzel Konu Ve Konuklarla Buluşacak

Bilecik, Şubat Ayında Da Birbirinden Güzel Konu Ve Konuklarla Buluşacak
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan "2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında vatandaşlar, birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya...

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan "2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında vatandaşlar, birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre; her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Şubat ayı etkinlikleri kapsamında birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, çocuklara; birbirinden güzel tiyatro oyunu ve sinema filmi ile buluşurken, kültür ve kongre merkezinde de birbirinden güzel aktivite gerçekleştirilecek.

NİHAT HATİPOĞLU VE KONUKLARI BİLECİK'TE

Vatandaşların kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birçok güzelliği bulacağı aktiviteler kapsamında ayrıca televizyon ekranlarının beğeni ile takip ettiği Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve konukları Hafız Mehmet Erarabacı ve Sanatçı Abdullah Beyhan, Bileciklilerle bir araya gelecek. İlahilerin söylenmesi, sohbet ve Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle güzel anların yaşanacağı program, 26 Şubat Cuma günü saat: 19:00'da gerçekleştirilecek.

SERDAR TUNCER İLE KALBE DÜŞÜNCE

Bilecik Belediyesi 2016 Yılı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bir diğer güzel program ise usta sunucu ve televizyon programcısı Serdar Tuncer'in Bilecikliler ile buluşacağı "Serdar Tuncer ile Kalbe Düşünce" programı olacak. Usta sunucu 16 Şubat Salı günü saat: 19:00'da konuğu Yazar Yusuf Kaplan ile birlikte Bileciklilere hitap edecek.

'BİR ŞUBAT EVİ" ADLI TİYATRO OYUNU

Bilecik Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilecek bir diğer güzel etkinlik ise "Bir Şubat Evi" adlı tiyatro oyununun sergilenmesi olacak. Bilecik'te 10 yıldır büyük bir başarıyla gerçekleştirdiği Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali ile buluşturan Bilecik Belediyesi, tiyatro alanındaki çalışmalarına yenilerini ekleyerek, tiyatro severler 20 Şubat Cumartesi günü "Bir Şubat Evi" adlı oyun ile buluşturuyor.

ÇOCUKLAR İÇİN YİNE EN GÜZEL OYUNLARI HAZIRLADILAR

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bir diğer aktivite ise çocuklar için hazırlanan birbirinden güzel oyunlar oluyor. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde her hafta pazar günü saat 13.00'te sahnelenecek olan oyunlarla çocuklarımız gülmeye devam edecek.

Öte yandan, etkinlikler kapsamında çocuklarımız; 7 Şubat Pazar günü "Dıbırcık İş Başında" adlı oyun ile buluşurken; 14 Şubat Pazar günü "Rapunzel', 21 Şubat "Bir Düş Gördüm" ve 28 Şubat'ta ise "Kabile Reisi Kim" adlı oyun ile buluşacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim