• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9'uncu grup 24'üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, Manisa temsilcisi Somaspor'a kendi evinde boğun eğerek,...

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9'uncu grup 24'üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, Manisa temsilcisi Somaspor'a kendi evinde boğun eğerek, ligi galibiyet almadan başladı.

Bilecik Edebali Stadında oynana BAL 24'üncü hafta müsabakasında Bilecik İl Özel İdarespor, kendi saha ve seyircisi önünde Somaspor'a 4-2 yenilerek 3 puanla ligi tamamlayarak, Bilecik 1 Amatör Lig'e düştü. Maça iyi başlayan Manisa temsilcisi Somaspor'a maçın 7'inci dakikasında Turhan Burak İnkaya ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası Bilecik İl Özel İdarespor geliştirdiği bir kontratak sonrası maçın 15'inci dakikasında Yunus Emre Aksu ile durumu 1-1'e getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalırken, maçın 43'üncü dakikasında Somasporlu Gökay Tunç durumu 2-1'e getirdi. Maçın ilk yarısı 2-1 Somaspor üstünlüğü ile sonuçlanırken, maçın ikinci yarısının 57'inci dakikaısnda Somaspor Mert Özcanlar ile durumu 3-1'e getirdi. Bu golden 4 dakika sonra Bilecik İl Özel İdarespor Bayram Nayan ile durumu 3-2 getirdi. Maçın 67'inci dakikasında Somaspor Gökay Tunç ile durumu 4-2'e getirirken bu golde aynı zamanda maçın sonucu oldu.

Somaspor aldığı galibiyet sonrası puanını 50'ye çıkarıken grubu ikinci sırada tamamladı. Bilecik İl Özel İdarespor BAL 9'uncu grubu ligden çekilen Kümaşspor karşısında aldığı hükmen 3-0 kazandığı iki maçtan aldığı 6 puanının 3 puanının bir deplasmana gitmemesi sonucu silinirken, ligi galibiyet ve beraberlik alamadan 3 puanla bitirdi ve Bilecik 1. Amatör Lig'e düştü.

Öte yandan 12 gruptan oluşan BAL'da ligden çekilen takımlar hariç puan alamayan ve hükmen aldığı 6 puanın 3'ünü de deplasmana gitmediği için TFF tarafından silinen tek takım olan Bilecik İl Özel İdarespor tarihe geçti.

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti

Bilecik İl Özel İdarespor Tarihe Geçti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim