• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Bilecik İk11 Platformunun Yeni Başkanı Halil Altınay Oldu

Bilecik İk11 Platformunun Yeni Başkanı Halil Altınay Oldu
Bilecik'te İnsan Kaynakları Platformu olan İK11 Platformu Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

Bilecik'te İnsan Kaynakları Platformu olan İK11 Platformu Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Yürütme kurulunun ortak kararıyla İK11 Platformu Başkanlığına seçilen Halil Altınay, Kurucu Başkan Burhan Saltan'dan görevi devir aldı.

Yeni başkan Halil Altınay, açıklamasında, kurucu başkan Burhan Saltan'a teşekkür ederken önemli mesajlar verdi. Altınay açıklamasında, "Bilecik il genelinde İnsan Kaynakları/Personel Departmanı çalışanları, Resmi Kurumlar, Odalar, Mali Müşavir/Muhasebe, Üretim Yöneticileri, İSG Uzmanları, Çalışan Temsilcileri gibi çalışma hayatının taraflarının Bilecik'te etkin bir şekilde iletişimini sağlamaya liderlik etmeyi amaçlayan platformumuz, kurulduğu ilk günden bu yana aynı heyecan ve enerji ile büyümeye devam etmektedir. Yoğun iş ortamı içinde, kısıtlı zamana rağmen, Yürütme Kurulu olarak bizlere her platformda destek veren, başta İŞKUR İl Müdürü Sayın Ayhan Tozan'a, gereken anlayış ve desteği gösteren çalıştığımız şirket ve yöneticilerine, ilgili kamu kurumlarına, meslek odalarına ve tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Demisaş İnsan Kaynakları Müdürü Burhan Saltan, deneyimi ve birikimi ile platformumuzun kurulmasında öncü olmuş, kuruluş yılı boyunca faaliyetlerimizin sadece Bilecik ili ile sınırlı kalmayıp, Antalya, Konya, Bursa gibi illere de taşınmasına vesile olmuştur. Kendisine Yürütme Kurulumuz ve platformumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Önümüzdeki dönemde, tarafımıza verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirerek yeni atılım ve projelerle aldığımız bayrağı çok daha yükseklere taşıyacağız. İnsan Kaynakları meslek grubunun, üniversitemizin, ticaret odalarının ve ilgili Kamu Kurumlarının da aktif katılımları ve destekleri ile tüm Bilecik çevresinde çalışma hayatına, eğitim süreçlerinden itibaren sorunları ve çözümleriyle ilgili gerçekleştireceğimiz konferans ve organizasyonlarla katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

İş ve istihdam sorunlarının yanında, yaşadığımız çevreye, kente ve gelecek nesillere tanıtım, sosyal etkinlik vb faaliyetlerle yararlı olmak adına bugüne kadar sahip olduğumuz enerji toplumun tüm kesimlerinin desteği ile artacaktır.

Üretim, Ticaret ve Hizmet gibi sektörlerde faaliyet gösteren tüm işletmelerin İnsan Kaynakları ve Personel departmanında çalışan meslektaşlarımız, çalışma hayatının en önemli unsuru olan insana en yakın birimlerdir. Bu bağlamda insanı bir kaynak olmaktan çok, değer olarak görme anlayışını daha geniş kitlelere yayma çabası en önemli hedefimiz olacaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim