• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Bilecik Belediyespor Play-off 1. Tur Karşılaması İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Bilecik Belediyespor Play-off 1. Tur Karşılaması İçin Hazırlıklarını Tamamladı
Bilecik Belediyespor, 23 Nisan Cumartesi günü İzmir'de oynanacağı Play-Off 1. Tur ilk karşılamasının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye...

Bilecik Belediyespor, 23 Nisan Cumartesi günü İzmir'de oynanacağı Play-Off 1. Tur ilk karşılamasının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur karşılaşmaları sonucunda grubu ikinci sırada tamamlayarak Play-Off karşılaşmalarına katılmaya hak kazanmıştı. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut, EBBL E Grubu'nu ikinci tamamladıkları için F grubu üçüncüsü ile Play-Off 1. Tur ilk karşılamasına çıkacaklarını belirtti. Karabulut, "İzmir Üniversitesi genç iyi ve tecrübeleri oyuncuları da olan kuvvetli ve düzgün bir takım. İlk maçı orada oynayacağız. Önümüzdeki hafta içi salı günü Play-Off ikinci maçını burada oynayacağız. Bilecik'te 26 Nisan Salı günü saat 18:30'da oynayacağız. İnşallah bu ilk iki maçı kazanırız. Eğer bu maçların ardından seri beraber olursa diğer üçüncü maçı yine Bilecik'te oynayacağız. İnşallah gerek olmaz İzmir'i cumartesi günü orada mağlup ederiz. Salı günü de burada şölen havasında galip gelir seyircimizin desteği ile kazanırız o akşam ve Play-Off "ta yolumuza devam ederiz. Bu turu geçersek Aydın temsilcisi ile Fethiye temsilcisinin kazananı ile Play-Off 2. Tur'da karşılaşacağız" dedi.

"SEZON BAŞINDAKİ HEDEFLERİMİZİN BAŞINDA PLAY-OFF OYNAMAK VARDI"

Takımdaki havayı değerlendiren Karabulut, "Sezon ilerledikçe birbirimize olan ilgimiz ve güvenimiz arttı. Kötü oynadığımız maçları da kazanmamız bizim birbirimize olan inancımızı da arttırdı. Ama bizim sezon başındaki hedeflerimizin başında Play-Off oynamak vardı. Bu hedefimizi gerçekleştirdik, bu yüzden mutluyuz ve takımımızın da bu konuda kafası rahat. Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı diyor ki; "her zaman için bize, biz çok büyük bütçeler ile çok büyük paralar harcayarak ilerlemeyelim ama harcadığımız paranın hakkını verelim. Nereye gidebiliyorsanız sonuna kadar gidin. Ama şampiyon olamazsanız bile iyi mücadele edin iyi bir takım olun." Geçtiğimiz hafta Karesi maçında çok iyi mücadele ettik. Bizim belki bütçemizin çok üstünde bir takım. Maçtan sonra antrenörleri benim yanıma geldi. "Hocam, bir basketbol salonu ancak bu kadar güzel olabilir. Bu sene oynadığımız en keyifli maçtı bizim için. Seyirci ne zaman bağırması gerektiğini ne zaman susması gerektiğini çok iyi biliyor ve küçük bir küfür bile yok en ufak bir taşkınlık yoktu" dedi. Bunlar bizim için mutluluk verici sözler. Takımımıza gelince iyi durumdayız, inşallah kazanacağız. Ama Sinan'ın bir sakatlığı var. Salı ve perşembe antrenmanda kendini denedi ve bel ağrıları devam ediyor" diye konuştu.

SPORCULARA PRİM MÜJDESİ

Baş Antrenör Karabulut, önemli İzmir deplasmanı öncesi Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile bir görüşme yaptıklarını da anlattı. Bu görüşme sonrası İzmir Üniversitesi maçı öncesi sporculara prim müjdesi veren Karabulut, şöyle devam etti:

"Sayın başkanımız Selim Yağcı çok akıllı bir adam. Kendisinin bize söylediği hep biz sözümüzü tutalım Yeşer. Yapamayacağımız sözleri hiç ağzımızdan çıkarmayalım. Ama biz oturduk yönetim kurulu olarak küçük bir prim sistemi hesapladık. Spor dünyasında sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor. Yoksa spor dünyasında çok sahtekar cümleler var. Verilen sözler yerine getirilmiyor. O yüzden biz de bunlara dikkat ediyoruz. O yüzden bir planlama yaptık. İzmir Üniversitesi, ardından Aydın ve lige çıkmak ile ilgili ufakta olsa onları teşvik edecek bir prim gibi, onlara itici güç olacak rakamlar söyleyeceğiz. Böyle yarım maaş ya da bir maaş gibi oyunculara bir şeyler söyleyeceğiz, onlar da oyunculara inşallah itici güç olur. Çocuklar belli bir maaş alıyor ama biz para için bir araya gelmedik. Önceliğimiz takım birlikteliği, buradan keyif almaları."

Bilecik Belediyespor Play-off 1. Tur Karşılaması İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Bilecik Belediyespor Play-off 1. Tur Karşılaması İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim