• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Bilecik Belediyespor Hedef Galibiyet

Bilecik Belediyespor Hedef Galibiyet
Bilecik'i Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde (EBBL) temsil eden Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, takımın havasının çok iyi olduğunu...

Bilecik'i Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde (EBBL) temsil eden Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, takımın havasının çok iyi olduğunu ve Pazar günü oynayacakları Safranbolu Belediyespor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.

Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, EBBL'nin ilk turunun hedefledikleri bir yerde bitirdiklerini hatta grubu lider bitirerek daha da mutlu olduklarını belirtti. Karabulut, "İkinci turda güzel bir kura çektik. Şuan için en önemli rakibimiz Balıkesir'in Karesi Basketbol takımı olarak gözüküyor. İki hafta sonra da onlara deplasmanda oynayacağız. Bu hafta Pazar günü saat 15:00'da Safranbolu Belediyesini kendi evimizde misafir edeceğiz. İnşallah bu maçı da kazanıp 3'te 3 yapmayı istiyoruz. Balıkesir Karesi Basketbol maçına kadar da mağlubiyet almadan devam ederek avantajı elimizde tutmak gerekir. Balıkesir Karesi Basketbol maçı em deplasman da hem burada kritik maç olacak. İnşallah galip gelebilirsek, grubu en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Takımımızın havası çok güzel. Geçen hafta da kazandık. Her hafta galip geldikçe daha iyi oluyor oyuncularında birbirlerine güven ve bağlılığı artıyor" dedi.

"BİR TRANSFER YAPABİLİRİZ"

İkinci tur süresince bir transfer yapabileceklerini anlatan Karabulut, "Belki bir tane transferimiz olabilir. Pazartesi günü son kararı verecek Gemlik Gücüm takımı. Bizim eski oyuncumuz sene başından bizden çok çok yüksek paralar teklif edilince Özer oraya gitmişti belki geri gelebilir. Özer iyi bir oyuncumuz. O da gelmek istiyor bize çünkü bizi çok seviyor. Takımdaki arkadaşlığı dostluğu özlüyor. Onunla irtibat halindeyiz. Pazartesi günü Gemlik karar verecek. Hafta sonu onlarda İzmir Büyükşehir Belediyesiyle kritik bir maç oynayacaklar bu maçtan sonra kararı verecekler. Gelirse kadromuza Özer'i de katmış olacağız ve daha iyi bir takım olacağız inşallah" diye konuştu.

"BAŞARI GELİNCE İLK 5'TE İSTİKRAR OLUŞTURDUK"

Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut Bu sene üstü üste gelen galibiyetlerden sonra ister istemez kadroda istikrar yakalandığını söyledi. Geçen sene kötü bir sezon olduğu için istikrarı yakalayamadıklarını anlatan Karabulut, sözlerine şöyle devam etti:

"Geçen sene biliyorsunuz zor bir sene geçirdik. Sürekli kim daha iyi oynar sorularına cevap aramak zorunda kalıyorduk. Bu noktada bu sene arka arkaya gelen galibiyetler ile takımın içerisindeki rollerde oturuyor. Herkes ne yapması gerektiğini artık çok daha iyi anlamaya başlıyor. O yüzden takımımız için taşlar yerine oturdu diyebiliriz. İyi bir basketbol takımıyız izleyenlere keyif veriyoruz. Tecrübeli ve genç oyuncularımızda var Bilecikli çocuklarımız var. Bunlardan iyi bir harman yapıp Bilecik'i tanıtmaya çalışıyoruz. Bizim öncelikli amacımız herkesi yenip şampiyon olmak değil, bizim amacımız öncelikle Bilecik'i en iyi şekilde temsil edebilmek, Bilecik Belediyesinin adını duyurmak ve ne kadar centilmen bir takım olduğumuzu göstermektir. Biz mesela bugüne kadar sadece sportif karşılaşmada sporculara ödenen paralara dikkat ediyoruz çünkü sonuçta Bilecik Belediye olarak iyi bir imajımız var ve biz bu imajı zedelemek istemiyoruz. Bilecik Belediyesi güvenilir takım, gittiğin zaman seyircisiyle güzel bir şehir bu havayı yaratmak istiyoruz. Bunu da büyük ölçüde başardık. Umarım önümüzdeki sezonlarda daha büyük takımlar daha büyük başarılar elde ederiz."

"SEYİRCİMİZ BİZLERE ÇOK GÜZEL DESTEK OLUYOR"

Karabulut, kendi sahalarında oynadıkları maçlarda müthiş bir taraftar baskısı olduğunu belirterek, "Özellikle ikinci yarılarda rakibi ıslıklıyor, bizi alkışlıyor. Böyle olunca da çok güzel bir ambiyans oluşuyor. Bugüne kadar maça gelen tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum. Onları tekrar pazar günü saat 15:00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'na bekliyoruz. Onlar olduğunda daha güzel oluyor. Onlar yoksa bir kişi eksiğiz" dedi.

Bilecik Belediyespor Hedef Galibiyet

Bilecik Belediyespor Hedef Galibiyet

Bilecik Belediyespor Hedef Galibiyet

Bilecik Belediyespor Hedef Galibiyet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim