• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bilecik Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Güzel Bir Çalışma

Bilecik Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Güzel Bir Çalışma
Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının en güzel şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yeni alınan Sokak Hayvanları Taşıma Aracı hizmete...

Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının en güzel şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yeni alınan Sokak Hayvanları Taşıma Aracı hizmete girdi.

Bilecik'teki sokak hayvanları için hizmete açacağı Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yapılacak ulaşımda kullanılmak üzere alınan yeni bir araç, Bilecik Belediyesi filosuna dahil etti. Sokak Hayvanlarını Taşıma Aracını inceleyerek, bilgi alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik güzel bir çalışmaya daha imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yağcı, şunları söyledi:

'BİLECİK'TE HAYVAN HAKLARI VE YAŞANTISINI STANDARTLARIN ÜZERİNE ÇIKARMAYI AMAÇLIYORUZ'

'Bilecik Belediyesi eliyle, aynı coğrafyayı paylaştığımız hayvanlar için daha önceleri Sokak Hayvanları Beslenme Noktaları, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Yem Matik uygulaması gibi güzel çalışmaları uygulamaya koyduk. En son olarak, kısa bir süre sonra açılışını yapacağımız yeni Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz de yaptığımız önemli çalışmalar arasında yer alıyor. Bilecik Belediyesi olarak malumunuz olduğu üzere, hayvanları koruma noktasında gerçekten standartları yüksek olan bir barınağı inşa ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu tesisi hizmete açacağız. Bu barınağa tedavi başta olmak üzere diğer işlemler için götürülecek hayvanların en güzel şekilde ulaşımlarını sağlamak noktasında araç filomuza, yeni bir aracı dahil ettik. Buna ilişkin diğer ekipmanları tamamladık. Aracın da buna uygun tanzim edilmesi gerekiyordu. Bu çalışma ile TSE standartlarına uygun bir çalışmayı sergileyerek, hayvanlarımızın taşınması noktasında bütün detayları düşünülmüş bir aracı hizmete sunuyoruz. Hayvanların ulaşımında onlara eziyet vermeyecek bir tarzda, son derece konforlu olan bir sistem ile onların ulaşımlarını sağlayacağız. Bu güzel çalışmanın Dünya Sokak Hayvanları Günü'ne denk gelmesi de güzel bir durum oldu. Sokak hayvanlarımızı insanlarımızın olduğu mekanlarda sağlıklı bir şekilde yaşamaları noktasında başta ilaçlamalar ve diğer uygulamalar olmak üzere bütün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Bilecik'teki hayvan hakları ve yaşantısını standartların üzerine çıkarmayı amaçlıyoruz."

'BİZLER YARADILANI YARADANDAN ÖTÜRÜ SEVEN BİR ANLAYIŞA SAHİBİZ'

Gerek insanlara gerek de hayvanlar için sevginin önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bununla birlikte dünyada en önemli olan konu ve durum sevgi. Yani bizim birbirimizi sevmemiz gerektiği gibi, doğadaki hayvanat ve nebatatın yani bitkilerin de korunması ve sevilmesi gerekliliğidir. Çünkü yaratılanı yaradandan ötürü sevmek bizim anlayışımızda yatıyor. Bununla birlikte hayvanların da yaşam haklarının olduğunu bilmek, onların da en güzel şekilde yaşamlarını sürdürmelerine olanak sağlamak bizlerin asli görevidir. İşte bu anlamda bizler de Bilecik Belediyesi olarak böyle bir çalışmayı uygulamaya koyuyoruz. Aslında bugün güzel de bir tevafuk oldu. Yani planlaması yapılmadan bu güzel aracın hizmete girdiği bugünün, Dünya Sokak Hayvanları Günü olması da çok güzel ve anlamlı oldu. Bu aracın ve yeni barınağımızın Bilecik'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı:

Bilecik Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Güzel Bir Çalışma

Bilecik Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Güzel Bir Çalışma

Bilecik Belediyesi’nden Sokak Hayvanları İçin Güzel Bir Çalışma

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim