• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'te proje kapsamında yenilenerek faaliyete giren öğretmen odası ile yeni yerlerine taşınan okullara, "hayırlı...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'te proje kapsamında yenilenerek faaliyete giren öğretmen odası ile yeni yerlerine taşınan okullara, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Bilecik Belediyesi'nin "Öğretmen Odalarının Yeniden Tefrişatı" projesi kapsamında; öğretmen odası yenilenen İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Ziyaretinde öğretmen ve öğrencilere yeni çalışma ve projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmenlerin belediye hizmetleri ve kent hakkındaki sorularını cevaplandırdı. Okul müdürleri ve öğretmenlerinin okula ilişkin ihtiyaçlarının olup olmadığı bilgisine de alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ile birlikte Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

BAŞKAN YAĞCI ÖĞRENCİLERİN YOĞUN SEVGİ VE İLGİSİYLE KARŞILANDI

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nda öğrencilerin yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklarla fotoğraf çektirdi. Ziyaretlerinde Bilecik Belediyesi'nin eğitim başta olmak üzere gerçekleştirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

'Belirli zamanlarda okullarımızı ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Bu ziyaretimizde de yeni faaliyete giren bir okulumuz ile yeni yerine taşınan başka bir okulumuzu ziyaret ettik. Bilecik Belediyesi olarak bizim yatırım ve projelerimizde eğitim en başta gelen alanlardan birisidir. Çünkü her zaman da söylediğimiz gibi eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğu düşüncesindeyiz. Bu anlamda ilimiz merkezinde yer alan bütün okullarımızda öğretmenler odalarının yenilenmesi noktasındaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin daha iyi imkan ve ortamda öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermeleri amacıyla eğitime olan katkılarımızı sürdürüyoruz. Gözlerinde ışıltı ve umutları hiç eksik olmayan, hayat dolu yavrularımızla bir araya geldik. Dezavantajlı grupta yer alan yavrularımız için okul bahçesine yeni bir parkın yapılması noktasında karar aldık.'

'BİLİM DENEY VE EĞİTİM MERKEZİMİZİ KISA SÜREDE ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ'

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan yeni projelerin müjdesini veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Benim belediye başkanı olduğum zaman hep düşündüğüm bir hayalim vardı. Şehrin yüksek bir bölgesinde çocuklarımızın birçok alanda bilim ile bir araya gelmesini sağlayacak, eğitim, bilim ve deney merkezi gibi bir projem vardı. Çok şükür geldiğimiz şu zaman diliminde bu güzel eser için gerekli kaynakları temin ettik. Bakanlığımızın da bu anlamdaki destekleri ile bu güzel projeyi ilimize kazandıracağız" şeklinde konuştu.

'DÜNDEN İYİYİZ, YARIN DAHA DA İYİ OLMAK İÇİN CANLA VE BAŞLA ÇALIŞIYORUZ'

Gerçekleştirdikleri çalışmalar ile dünden daha iyi ve yarın çok daha iyi olmak için canla, başla çalıştıklarını anlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

'Belediyeler olarak fiziki anlamda birçok mekan yapılabilir. Ancak her zaman ifade etmeye çalıştığımız gibi, mekanlara anlam kazandıranlar insanlardır. Dolayısıyla "İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın" gibi büyük bir sözün söylendiği şehrin belediyesi olarak da bizler eğitime ve insana büyük değer veriyoruz. Siz değerli öğretmenlerimizin üzerimizde emeği çoktur. Bizler hepimiz birer birey olarak, aslında sizlerin eseriyiz. Bu anlamda öğrencilerimize yönelik güzel çalışmalar gerçekleştirdiğimiz gibi öğretmenlerimizin öğretmenler odalarını yeniden düzenliyoruz. Çünkü kapıdan bakan bir öğrencinin, çok değer verdiği öğretmenini her açıdan imrenmesini istiyoruz. Bu anlamda ilimizdeki bütün ilk okul ve orta okullarımızda bu anlamda güzel çalışmalar yaptık. Şimdi ise imkanlarımız ölçüsünde liselerimizin bu anlamdaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.'

'BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI'YA EĞİTİME VERDİĞİ KATKILARI DOLAYISIYLA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise ziyaret sonunda yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi'nin eğitime yönelik desteklerini hatırlatarak, "Birçok kez ifade ettiğimiz gibi sayın Belediye Başkanımızın eğitime dair birçok katkısı ve güzel çalışması oldu. Sağolsun bu anlamda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ben kendim ve kurumun ile öğretmenlerim adına kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Okul müdürleri ve öğretmenler ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje

Bilecik Belediyesi’nden Örnek Proje

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim