• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem
Bilecik Belediyesi tarafından alınan 4K çekim kalitesi ile kendisine hayran bırakan Drone çekim helikopteri sayesinde artık Bilecik semalarından görüntü...

Bilecik Belediyesi tarafından alınan 4K çekim kalitesi ile kendisine hayran bırakan Drone çekim helikopteri sayesinde artık Bilecik semalarından görüntü alınabilecek.

Bilecik Belediyesi, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü biriminin daha iyi hizmet verilebilmesi için alınan 4K çekim kalitesindeki Drone çekim helikopteri satın aldı. Birim personelleri Bilecik semalarında yaklaşık 20 dakika makinenin tanıtım çekimini yaptı. Drone çekim helikopteri hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi yetkilileri, Bilecik semalarında çekim yaparak daha farklı bir seyir zevki amaçlandığı için bu makinenin alındığını belirterek, "Bundan sonra Bilecik Belediyesinde çekimleri daha rahat ve kaliteli yapabilmek için Drone Phantom 3 aldık. Bu cihazla hava çekimlerini artık daha kaliteli 4K olarak kayıt altına alabileceğiz. Normalde standartları 120 metreye kadar çıkabiliyor. Fakat biz kurum içinde bulundurduğumuz için 500 metreye kadar yüksekliğe çıkartabiliyoruz. İki kilometre çekim alanı var ve bu tam olarak 20 dakika havada çekim yapabiliyor. Bizim bunu almamızın sebebi, Bilecik Belediyesi fiziki kültür ve sosyal projelerinin yanında artık profesyonel tanıtım filmleri yapacak ekipmana sahip olmaktır. Kent müzelerinde, belediyenin organize ettiği programlarda tanıtım filmlerinde, sempozyum, kongre gibi uluslararası zirvelerde veya kentsel dönüşüm ya da herhangi bir imar planı değişikliğinde, şehrin kentsel görünümü içinde belirli zamanlarda video ve fotoğraf alacağız. Geçmişten günümüze gelirkenki değişimi göstereceğimiz ve bununla ilgili istatistikler tutacağımız, ne kadar hızla geliştiğini gösteren bir dijital platform oluşturmak ve daha profesyonel çalışmalar amaçlıyoruz. Bunun yanında belgesel veya daha farklı bir aktiveleri çekmek amacıyla su geçirmez Go Pro kamera aldık. Bundan sonra belediye olarak vatandaşlarımıza farklı hizmetler vererek, Bilecik'i her platformda daha iyi tanıtacağız" denildi.

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem

Bilecik Belediyesi’nde Teknolojik Dönem

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim