• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 15 °C

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı
Bilecik'te 1970'li yıllardan beri eczacılık yapan Hasan Metin Zevkli'nin cenaze töreninde protokol bir araya gelirken, vatandaşlar cami avlusu hınca hınç...

Bilecik'te 1970'li yıllardan beri eczacılık yapan Hasan Metin Zevkli'nin cenaze töreninde protokol bir araya gelirken, vatandaşlar cami avlusu hınca hınç doldurdu.

Bilecik'te her kesim tarafından sevilen, sosyal, kültürel ve siyaset hayatının önemli isimlerinden olan ve önceki gece 74 yaşında hayata gözlerine Eczacı Hasan Metin Zevkli için ilk tören Bilecik Eczacı Odası Birliği önünde düzenledi. Burada meslektaşlarından "Helallik" alındıktan sonra Bilecik Eczacı Odası Birliği Temsilciliği adına açıklama yapan Eczacı Tülay Tozoğlu, büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Yarım asırlık eczacılık mesleğine hizmet etmiş, bizlere mesleki ve insani değerleriyle örnek olmuş sevgili büyüğümüz Eczacı Hasan Metin Zevkli'yi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine yakınlarına ve tüm Bilecik halkına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

"O AZİZ MİLLETİN AŞIĞI İDİ"

Buradan merhumun naaşı Bilecik Kayı Boyu Cami'ne getirildi. Cenaze namazı öncesi bir konuşma yapan Eskişehir Türk Ocakları Başkanı Nedim Ünal, herkese böyle kalabalık bir cemaat nasip etmesini dileyerek, "45 senedir bu şehirde yaşıyordu. Nasıl bir hayat yaşadığını herkesin bildiğini söylemeye gerek yok. O aziz milletin aşığı idi. O aziz millete ait olan her şeyin aşığı idi. Bu hastalıkla mücadele ettiği zamandan kesinlikle bu aşktan vazgeçmedi, hiç bir şey onu vazgeçiremedi. O memleketin her meselesi ile ilgili idi. Bilecik'te Türk Ocaklarının kurucuları arasındaydı. Yattığı yer nur olsun, Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, merhum için cemaatten "Helallik" almasının ardından cenaze namazını da kendisi kıldırdı. Cenaze namazının ardından merhumun cenazesi Söğüt İlçe Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Eskişehir Türk Ocakları Başkanı Nedim Ünal, Ak Parti, CHP ve MHP'li yöneticiler, sivil toplum kurulu temsilcileri çok sayıda seveni katıldı.

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı

Bilecik 46 Yıllık Eczacıyı Dualarla Uğurladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim