• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Bilardoda hedef yüksek

Bilardoda hedef yüksek
Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, “İstanbul'da düzenlenen Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası 5. etabını bir Türk sporcunun kazanacağına inanıyorum” dedi.

İstanbul’da düzenlenen Dünya Kupası 3 bant Bilardo Şampiyonası’nın basın toplantısı bugün düzenlendi. Akatlar'da İsov Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen basın toplantısına Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve milli bilardocu Semih Saygıner ve Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan katıldı.
ERCAN: "BURADA KUPAYI HEDEFLİYORUZ"
Başkan Ersan Ercan, turnuvanın son ayağının Mısır'da olacağını ve 2015 yılının biteceğini ifade ederek, “Çok çekişmeli maçlar seyredeceğiz. Türk sporcularımız çok formda. Burada kupayı hedefliyoruz. Alnımızın akıyla turnuvadan çıkacağız. Beşiktaş Belediyesi'ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediyelerin federasyonumuza katkısını gördükçe mutlu oluyoruz. Ev sahipliğini yaptığımız Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası 5. etabında güzel maçlar sonunda kupayı Türkiye'de bırakmak istiyoruz” dedi.
SAYGINER: "TEKRAR NASIL ŞAMPİYON OLUNACAĞINI BİLİYORUM"
Milli bilardocu Semih Saygıner ise daha önce dünya şampiyonu olduğunu ifade ederek, tekrar nasıl şampiyon olunacağını bildiğini sözlerine ekledi.
Saygıner, “7 yıl aradan sonra dönmek kolay değildi. Geçen yıl mayıs ayında başladığımda 2 yıla ihtiyacım olduğunu söyledim. Şu an dünya klasmanında 64. sıradayım. Daha önce birinciliği elde ettiğim bir klasman. Turnuvaya hazırım. İnşallah başarılı olurum" ifadelerini kullandı.
HAZİNEDAR: "DÜNYANIN EN İYİ BİLARDOCULARINI SEYRETMEYE GELSİNLER"
Turnuvanın ana sponsoru olduklarını dile getirerek sözlerine başlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, her Türk gencinin 3 bant bilardoya hevesli olduğunu da sözlerine ekledi.
Hazinedar, “Ben de çok küçük yaştan itibaren bilardo oynarım. Güzel bir organizasyon gerçekleşiyor. Turnuvayı zorlu şartlar altında kısa bir sürede hazırlanarak organize ettik. Tüm bilardo severler dünyanın en iyi bilardocularını seyretmeye gelsinler” diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim