• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Bilal Kısa: İlk yarıda başarılı olduğuma inanıyorum

Bilal Kısa: İlk yarıda başarılı olduğuma inanıyorum
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Bilal Kısa Antalya kampının çok iyi geçtiğini belirterek, sezon başında imzayı attığında yaşından dolayı eleştirildiğini...

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Bilal Kısa Antalya kampının çok iyi geçtiğini belirterek, sezon başında imzayı attığında yaşından dolayı eleştirildiğini ama geride kalan ilk yarıda başarılı olduğuna inandığını söyledi.

Sarı kırmızılı ekibin kamp yaptığı Antalya'da kulüp televizyonundan Deniz Gülen'in sorularını cevaplayan Bilal Kısa, "Karşıyaka maçından sonra kamp yaptığımız otele geldik. Buradaki ortam çok güzel. Sahalar, dinlenme yerleri ve fitness salonu oldukça iyi. Antalya'nın en iyi otellerinden birinde kamp yapıyoruz." dedi.

Galatasaray'a imza attığında yaşından dolayı kulübe eleştiriler geldiğini belirten Bilal Kısa, "Sezon başı imza attığım zaman, yaşımdan dolayı biraz tepki oldu. Ama ben sahadaki oyunumla ve mücadelemle cevap vereceğimi söylemiştim. Çok şükür ki, ilk yarıya baktığım zaman kendi açımdan güzel geçti. Takım olarak biraz sıkıntılı dönemler yaşasak da, bireysel baktığım zaman benim için güzel geçti. Ama tabii ki daha da üzerine koymam gerekiyor. Takımıma daha faydalı olmam gerekiyor. İnşallah ikinci yarı hep beraber, bireysel olarak ta üzerine koyduğumuz zaman daha güzel günler göreceğiz." diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük camiasında futbol oynadığına da vurgu yapan Bilal Kısa, "Benim için son nokta diyebilirim. Kariyerimde inişli çıkışlı dönemler oldu ama sonunda çok şükür hedefime ulaştım. İnşallah ben de Galatasaray'da Türkiye Ligi şampiyonluğuna, Avrupa Kupası kazanma şerefine ulaşırım." diyerek, şöyle devam etti:

"Orta sahada oynadığımız için biraz daha ara pası ya da asist özelliği taşıyoruz. Benim de şut özelliğim olduğu için genelde uzaktan denemeye çalışıyorum. Çok şükür ki Galatasaray'da da böyle güzel goller attım. Karşıyaka maçında da çok güzel bir gol attım. İnşallah ikinci yarı daha fazla goller atıp daha fazla katkı sağlarım takımıma."

Takım arkadaşlarıyla ilgili soruları da cevaplayan Bilal Kısa, Selçuk İnan ile ilgili bir soru üzerine de "Selçuk İnan çok özel bir oyuncu. Galatasaray'da uzun yıllardır oynuyor ve şampiyonluk yaşadı. Eleştiriler bazen oluyor ama buradaki oyuncular gerçekten büyük başarılara imza attılar. Son dört senede şampiyonluk yaşadılar, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadılar. Dört senede bu kadar başarı, şampiyonluk her futbolcuya nasip olmaz. Bunun için onlara teşekkür ederim. Gerçekten çok özel işlere imza attılar. Selçuk ile birlikte oynamak benim için gurur verici. Milli takımda da zaman zaman beraber oynadık." diye cevap verdi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenip grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi ve Şubat ayı ortalarında İtalya temsilcisi Lazio ile oynayacakları maçlarla ilgili ise Bilal Kısa şunları söyledi:

"Lazio maçları tabii ki zor olacak, kolay bir maç yok. Lazio köklü bir kulüp. İlk maça kadar daha zamanımız var. Lige iyi bir başlangıç yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Çünkü ikinci yarıda çok şeylerin değişeceğinin farkındayız. İki tane zor maç oynayacağız. Lazio ile evimizdeki ilk maçı kazandığımızda turu geçeceğimizi düşünüyoruz. İlk yarıda sıkıntılar yaşadık ama toparlanıp UEFA'da da yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarımızla bütünleşip zaferlere ulaşmayı hedefliyoruz."

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim