• BIST 9801.96
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

BİK Ve Yerel Gazetelerden Elazığ TSO Başkanı Alan’a Ziyaret

BİK Ve Yerel Gazetelerden Elazığ TSO Başkanı Alan’a Ziyaret
Yerel medya sahipleri ve Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli ile bir araya gelen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, medya ile hizmetlerinin...

Yerel medya sahipleri ve Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli ile bir araya gelen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, medya ile hizmetlerinin bundan sonraki dönemde çok daha etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Elazığ'da yayın yapan yerel gazete sahipleri ve Basın İlan Kurumu İl Müdürü Murat Yürekli, "Yerel Gazetemi Okuyorum" projesine desteklerinden dolayı TSO Başkanı İdris Alan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Elazığ medyasında yeni bir dönemin başladığını belirten Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli, "Kısa bir süre önce ilimizde yerel 12 gazete bir araya gelerek dört gazete altında birleşme kararı almışlardır. Bu birleşme hem sektörün gelişmesi ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine hem de halkın çok daha dolu gazete okumalarına vesile olacaktır. Elazığ'da "Yerel Gazetemi Okuyorum" kampanyasına verdiğiniz destek için teşekkür etmeye geldik. Kampanyamıza son olarak Elazığ Belediyesi ile Elazığ Valiliği de katılmışlardır" dedi.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'da ise, "Günlük yayın yapan 12 gazetenin birleşme kararı alarak 4 gazete çatısı altında birleşmeleri ilimiz kalkınmasına, gelişmesine ve medya sektörünün güçlenmesine çok daha etkili yayın yapılarak daha etkin hizmet verilmesine vesile olacaktır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile ilimiz medya kuruluşları her zaman çok iyi diyalog ve işbirliği içerisinde hizmet vermişlerdir. Bu hizmetlerimiz bundan sonraki dönemde çok daha etkin şekilde devam edecektir. Birlikte başlatmış olduğumuz kampanyaya valilik ve belediyemizin de destek vermesi bizleri de mutlu etmiştir. Kampanyanın tüm STK'lar ve kurumlar tarafından devam ettirilmesini beklemekteyiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim