• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Biga TSO Heyeti Dubai’de İşbirliği Fırsatlarını Araştırdı

Biga TSO Heyeti Dubai’de İşbirliği Fırsatlarını Araştırdı
Biga Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üye iş adamlarından oluşan 30 kişilik heyet, yurt dışı ticaret hacimlerini artırmak ve yurt dışındaki...

Biga Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üye iş adamlarından oluşan 30 kişilik heyet, yurt dışı ticaret hacimlerini artırmak ve yurt dışındaki ticari ve mesleki faaliyetlerin nasıl yönlendirildiğini ve yurt dışındaki ticaret Odalarının çalışma şekillerini görme ve analiz edilmesini sağlamak amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri'ne iş ve kültür gezisi düzenledi.

Biga TSO'nun yurtdışı iş gezileri kapsamında 30 üyesi Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve orta doğunun ekonomik ve sosyal merkezi Dubai'de ikili iş görüşmeleri yapılarak çeşitli bağlantıların temelleri atıldı. Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı, Genel Sekreter Mustafa Mutlu ve Oda üyelerinin yoğun olarak katıldığı gezide 15 Şubat 2016 günü Dubai Türk İş Konseyi Genel Sekreteri Doğu Can Temel'in katıldığı karşılıklı yatırım ve işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Dubai Türk İş Konseyi Genel Sekreteri Doğu Can Temel tarafından Biga TSO heyetine, Türk İş Konseyi'nin Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki faaliyetleri, Dubai'deki yatırım olanakları, serbest bölgeler, fırsatlar ve tehditler ile ülke ekonomisi hakkında detaylı bilgi verildi. Biga TSO heyeti adına Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı Biga'nın ve bölgenin güçlü olduğu sektörleri, işbirliği olanaklarını ve Biga'nın ekonomik değerlerini anlattı.

Biga TSO heyeti tarafından Dubai'de faaliyette bulunan Bursalı iş adamı Hasan Baş'ın sahibi olduğu Anatolia General Trading L.L.C. şirketi ziyaret edilerek, bölgede bulunan Türk yatırımcılar ve bölgedeki yatırım ve işbirliği olanakları hakkında detaylı bilgiler alındı. Biga TSO Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı yaptığı açıklamada, "Dubai'ye düzenlemiş olduğumuz iş gezisi ile burada çeşitli iş görüşmeleri yapma, yatırım fırsatları ve Dubai'deki iş olanakları ile finansman imkânları hakkında bilgi edindik. Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak yurt içi ve yurt dışı iş gezileri düzenliyoruz. Yaptığımız faaliyetlere olan talepler her seferinde bir öncekinin önüne geçiyor; bu da bizim çalışma azmimizi artıyor. Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine hizmet etmek için elimizden geleni var gücümüzle yapmaya devam edeceğiz" dedi. Program, Dubai Türk İş Konseyi Genel Sekreteri Doğu Can Temel'e Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Şanlı tarafından Biga'ya özgü anı hediyesi takdim edilmesi ile son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim