• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Bıçaklanan CHP'li vekilin eşi ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı

Bıçaklanan CHP'li vekilin eşi ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kayınbiraderi tarafından bıçaklanan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet'in durumunun...

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, kayınbiraderi tarafından bıçaklanan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet'in durumunun iyiye gittiğini, ancak son 48 saatlik durumun önemli olduğunu söyledi.

Olay, gece saatlerinde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in babası Şaban Kaplan hastanede tedavi gördüğü sırada, kardeşi Emrah Kaplan eniştesi Murat Hürriyet ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Emrah Kaplan, eline geçirdiği meyve bıçağını eniştesini 8 yerinden bıçakladı. Hastane görevlileri yaralanan Murat Hürriyet'e hemen müdahalede bulundu. Ağır yaralanan Hürriyet, aynı hastanede ameliyata alındı. Ameliyat gece saat 22 sıralarında başladı ve sabah saat 08'e kadar sürdü. Murat Hürriyet'in ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı kaydedildi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da özel hastanede tedavisi devam eden Murat Hürriyet'i ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldı. Vekilinin eşinin durumunun iyiye gittiğini kaydeden Akar, "Aldığımız bilgilere göre durumu şuanda iyi. Dün gece saat 22'de başlayan ameliyat, sabah saat 08'e kadar sürdü. 25 ünite kan verildi. Doktorlardan aldığımız bilgilere göre yeni yeni kendine geliyor. Nabız ve kalp ritmi olarak da normal gözüküyor. Tabii 25 ünite kan olunca, bu kanın pıhtılaşması için de 48 saatlik bir süre geçmesi gerektiği ifade ediliyor. Ama Murat bey güçlü, bünyesi güçlü. İyi tepkiler veriyor. Doktorların ifadesiyle iyi olacak. Her geçen saat daha da iyi olacağı ifade ediliyor." diye konuştu.

Olayın neden meydana geldiği hakkında bilgi veren CHP Kocaeli Milletvekili, şunları ifade etti: "Olay kavga değil. Fatma hanımın babası hastanede tedavi görüyordu. Tüm aile hastanedeydi. Sohbet ederlerken, kardeşinin de geçmişte biraz psikolojik problemleri varmış. Birden cinnet getiriyor ve arkadan saldırıyor. Bir tartışmanın sonucu oluşmuş bir olay değil. Tamamen psikolojik bir olay. Her yerde olabilecek, her insanın başına gelebilecek bir olay Tabii hastanede olması büyük bir avantaj haline dönüşmüş. Çünkü çok kan kaybetmiş. Büyük darbe almış. Bütün aile durdurmaya çalışmış. Bu hareketi yaparken gözleri görmüyor, o derece kendinden geçmiş. Murat bey, 7-8 yerinden darbe almış. Bu darbeleri hem çocuğu durdurmak, hemde aile bireylerini korumak için almış. Oradan kaçarak kurtulabilirmiş ancak aile bireylerini korumak için bu darbeleri almış."

Öte yandan, olayın ardından zanlı Emrah Kaplan, hastanede gözaltına alınarak, asayiş şube müdürlüğüne götürülmüştü. Kaplan'ın emniyetteki işlemleri sürüyor, henüz adliyeye sevk edilmedi.

Bıçaklanan CHP'li vekilin eşi ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı

Bıçaklanan CHP'li vekilin eşi ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim