• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Beyşehir’in Kamu Kurum Binalarını Tablolar Süsleyecek

Beyşehir’in Kamu Kurum Binalarını Tablolar Süsleyecek
Konya'nın Beyşehir ilçesinin kamu kurum binalarını bundan böyle Beyşehir Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan ilçenin değişik doğal güzelliklerini...

Konya'nın Beyşehir ilçesinin kamu kurum binalarını bundan böyle Beyşehir Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan ilçenin değişik doğal güzelliklerini yansıtan fotoğrafların yer aldığı tablolar süsleyecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 27. Vergi Haftası kapsamında Beyşehir Vergi Dairesi Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal'ın hafta kapsamında Beyşehir Belediyesi'ni ziyaretinin ardından iade-i ziyaret gerçekleştiren Başkan Özaltun, Beyşehir ve tüm Türkiye'de görev yapan vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutladı.

Yaptığı konuşmada, verginin ve vergi toplamada oluşturulacak bilincin önemine dikkat çeken Özaltun, ülkenin ve bünyesindeki kurumların toplanan vergilerle oluşturulan gelirlerle ayakta kalıp hizmet üretebileceğine vurgu yaparak, "Buradan hemşehrilerimize sesleniyorum, lütfen vergi ödemelerimizi zamanında yapalım. Bu münasebetle, vergi dairesi müdürümüz de ifade etti; verginin önemi ve ödenmesi gerektiğini çocuk yaşlardan itibaren anlatmak ve aşılamak gerekiyor. Vergiler olacak ve zamanında ödenecek ki devletimizin gelirleri de yükselecek ve bu gelirler vatandaşımıza yine hizmet olarak geri dönecektir. Bu noktada vergi haftamızın kutlu olmasını diliyorum" dedi.

VERGİ DAİRESİ'NE BEYŞEHİR'İN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ YANSITAN TABLO HEDİYESİ

Özaltun, ziyaretinde, Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne Beyşehir'in doğal güzelliklerini yansıtan çeşitli fotoğrafların yer aldığı tablolar da hediye etti. Vergi Dairesi Müdürü Gönülal'ın Beyşehir Belediyesi'ni bir önceki ziyaretinde tadilat çalışmaları yürütülen hizmet binasına çeşitli noktalara asmak üzere ilçenin doğal güzelliklerini yansıtan fotoğrafların yer aldığı tablolardan talep ettiğini hatırlatan Özaltun, "Belediye olarak Beyşehir'in doğal güzelliklerini yansıtan çeşitli fotoğrafların yer aldığı tablolardan yaptırdık. Bunları ilçemizde farklı farklı kurumlarımıza veriyoruz. Vergi Dairemize de vergi haftası kapsamındaki ziyaretimizde bu tabloları getirerek teslim ettik. İnşallah kurumun en güzel yerlerine asacaklarını umut ediyorum. Amacımız; ilçemizdeki kamu kurumlarının duvarlarının bu doğal güzelliklerimiz ile süslenmesidir. Bu tablolardan Ankara ziyaretlerimizde de çeşitli kurumlarımıza dağıtacağız. Böylece, Beyşehir'in doğal güzellikleri her yerde sergilenmiş olacak ve tanıtımına da bu vesileyle önemli bir katkı sunmuş olacağımızı düşünüyoruz" dedi.

VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ise, bu yıl ülke genelinde 27.vergi haftasını kutladıklarını ifade ederek, "Başkanımıza iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hafta kapsamında kamu kurumlarımızı ziyaret ettik, bugün de sivil toplum kuruluşlarımıza yönelik ziyaretlerimiz olacak. Ardından mükelleflerimize ziyaretlerde bulunacağız. Hafta kapsamında bir okula gidip vergi konusunda bir sınıfa bilgi de vereceğiz. Son olarak kurumumuza ziyarette bulunan bir sınıf öğrencilerine de vergi dairemizi tanıtarak etkinliklerimize nokta koymuş olacağız" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a günün anısına kokart takıldı.

Beyşehir’in Kamu Kurum Binalarını Tablolar Süsleyecek

Beyşehir’in Kamu Kurum Binalarını Tablolar Süsleyecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim