• BIST 9452.26
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Beyşehir’in Dış Mahallelerinde Bahar Hazırlıkları

Beyşehir’in Dış Mahallelerinde Bahar Hazırlıkları
Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı dış mahallelerde bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte temizlik çalışmalarına hız verdi.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı dış mahallelerde bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte temizlik çalışmalarına hız verdi.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı dış mahallelerde bulunan parklarda bahar temizliğine başladı. Çalışmalar çerçevesinde oluşturulan ekipler, yerleşim merkezlerinde meydanların yanı sıra, park ve bahçelerde de temizlik faaliyetleri yürüttü. Ekipler, parklardaki gülleri budarken, ağaç ve gül diplerinde de çapa yaptı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak artık sadece şehir merkezindeki 12 mahalleye değil, ilçeye bağlı 55 dış mahalleye daha hizmet götürdüklerini söyledi. Beyşehir merkezde yürütülen belediyeye ait tüm çalışmaların taşra mahallelerinde de gerçekleştirildiğini aktaran Özaltun, dış mahallelerin de artık hem Büyükşehir hem de Beyşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden istifade ettiğini belirtti.

İlçe belediyesinin en aktif ve hareketli birimlerinden Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından ilçe genelinde bahar hazırlıklarına başladığını da belirten Başkan Özaltun, "Kış döneminde de durmayan ve sürekli hizmet üreten, Beyşehir Gölü kıyılarındaki temizlik çalışmaları ile vatandaşlarımızdan büyük takdir toplayan ekiplerimiz, bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte de park ve bahçelerdeki çalışmalarına hız verdi" dedi.

İlçeye bağlı dış mahallelerde başlayan bahar hazırlıklarının ilçe merkezinin yanı sıra diğer yerleşim merkezlerinde de belli bir plan ve program çerçevesinde süreceğini belirten Özaltun, yaz döneminde bölgede ihtiyaç duyulan yerleşimlerde oluşturulacak yeni park alanlarının da hizmet vermeye başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim