• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Beyşehir’de Uygulama Yapan Polislere Baklava İkramı

Beyşehir’de Uygulama Yapan Polislere Baklava İkramı
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, son dönemde ülke genelinde artan bombalı terör eylemleri nedeniyle alarm durumuna geçen Beyşehir...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, son dönemde ülke genelinde artan bombalı terör eylemleri nedeniyle alarm durumuna geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini uygulama noktalarında ziyaret etti.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte Beyşehir-Konya Karayolu üzerindeki uygulama noktasında görev alan İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, emniyet amirleri ile kolluk kuvvetlerine baklava ikram ederek kolaylıklar diledi.

Başkan Özaltun, burada yaptığı açıklamada, ülkenin birçok farklı yerinde olduğu gibi Beyşehir'de de emniyet ve jandarma ekiplerinin olası terör eylemlerine karşı tam bir teyakkuz halinde çalışma yürüttüğünü söyledi. Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleriyle gece gündüz demeden halkın güvenliği ve huzuru için görev yaptığını anlatan Özaltun, ülke genelinde gelen yoğun ihbarlar üzerine çalışmaların daha da yoğunlaştırıldığını gördüklerini belirtti. Özaltun, "Eğer biz kendimizi güvende rahat ve huzurlu hissediyorsak, bunun tek sebebi var; güvenlik güçlerimizin, kolluk kuvvetlerimizin kendi can güvenliklerini riske atarak görev yapmalarıdır. Görüldüğü üzere, Güneydoğuda, farklı yerlerde bombalı saldırılardan dolayı emniyetten, kolluk kuvvetlerimizden şehitlerimiz var. Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah'ım ailelerine sabırlar versin. Yaralılara Allah'ım bir an önce şifalar versin diyoruz" dedi.

Ülkenin bugünlerde çok zor bir sınav ve süreçten geçtiğini vurgulayan Özaltun, "Allah'ım bir an önce bu zor sınavı atlatmayı bizlere nasip etsin. Tabi Beyşehir'de de aynı şekilde Türkiye genelinde olduğu gibi emniyetimiz ve jandarmamız 7/24 esasına göre görev yapıyor. Onlar da çoluğundan çocuğundan kar kış demeden görevlerini yerine getiriyorlar, aramalar yapıyorlar, uygulamalar ve soruşturmalar yürütüyorlar. Biz de dedik ki bir nebze de olsa onlar için ne yapabiliriz. Kendimizce buradaki görev yapan arkadaşlarımızı ziyaret ettik, bir tepsi baklava ikram ettik. Ağzımızı tatlandırdık, onlarla görev zorluğu konusunda görüştük, hasbihal ettik. Sadece Beyşehir'de ki değil ülke genelinde ki bütün kolluk kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun. Biraz önce emniyet müdürümüze şunu ifade ettim: "bizim belediye olarak üzerimize düşen bir şey varsa lütfen çekinmeden bizlere ifade edin, biz de en azından görev yapan arkadaşlarımıza sıcak çorbadır, baklavadır ya da onların rahat görev yapabilmesi adına ne varsa yardımcı olalım" dedim. Onlar da o kadar mütevazi bir şekilde dediler ki, "biz görevimizi yapıyoruz, teşekkür ediyoruz dedi'. Allah onlardan razı olsun. Onların da can güvenliği bizim için önemli. Allah'ım burunlarını kanatmasın. Allah onlardan razı olsun diyorum. İnşallah vatanımızın huzuru, birlikteliği beraberliği için bu zor günleri de elbette atlatacağız. Zira geçmiş tarihten bu güne kadar biz zor günleri hep atlatmışız. Bu zor günleri de inşallah birlik beraberlik çerçevesinde atlatacağımızı umut ediyorum" diye konuştu.

Bu arada, ilçe çıkışlarındaki uygulama noktalarında görev alan polis ekipleri, seyir halinde olan araçların yanı sıra özellikle yolcu otobüslerini de durdururken, içerisindeki yolcuların kimlik sorgulamalarını yapıyor ve bağajlardaki eşya ve valizler de kontrol ediliyor. Uygulamalara Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin ile üst rütbeli emniyet mensupları da iştirak ediyor.

Beyşehir’de Uygulama Yapan Polislere Baklava İkramı

Beyşehir’de Uygulama Yapan Polislere Baklava İkramı

Beyşehir’de Uygulama Yapan Polislere Baklava İkramı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim