• BIST 9735.84
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Beyşehir Belediyesi’nde Yeni Yılda Yeni Arayüz

Beyşehir Belediyesi’nde Yeni Yılda Yeni Arayüz
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'nin resmi web sayfası 2016 yılına yeni arayüzü ile giriyor.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'nin resmi web sayfası 2016 yılına yeni arayüzü ile giriyor.

Beyşehir Belediyesi'nin resmi internet sayfası yeni yılda farklı dillerde yayın yapacak. 2016 yılında mevcut içerikleri İngilizceye çevirisi yapılarak yayınlanmaya başlayan web sayfasında, çok yakında ise Arapça çevirilerle yayın dönemi başlayacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi'nin resmi kurumsal internet sitesinin Türkçe'den sonra farklı dillerde de yayın yaparak tüm dünyaya ulaşmayı hedeflediğini söyledi.

ARAPÇA YAYININ DA ALTYAPISI HAZIRLANIYOR

Beyşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün bu konudaki teknik altyapı çalışmalarını tamamladığını belirten Özaltun, "Yeni yıla, yepyeni görünüme sahip resmi web sayfamızla birlikte giriyoruz. www.beysehir.bel.tr adresinden yayın yapan kurumsal internet sitemiz, 2015'in son gününün gecesinde tamamen yenilenerek takipçilerinin karşısına yeni arayüzü ile çıkmaya başladı. Yeni yayın döneminde Türkçe'nin yanı sıra içerikler İngilizce olarak da yayına verilecek. Çok kısa zaman sonra ise Arapça dilinde yayın dönemi başlayacak. Bunun teknik altyapı çalışmaları da şu anda hazırlanıyor" dedi.

BEYŞEHİR DÜNYAYA FARKLI DİLLERDE YAYINLARLA TANITILACAK

Özaltun, Selçuklu Sultanı Alaeddin Keykubat'ın "Cennet ya burasıdır, ya da buranın altındadır" dediği Beyşehir ilçesinin, Beyşehir Belediyesi'nin resmi sitesi vasıtasıyla, Türkçe dilinin yanı sıra İngilizce ve Arapça dilleri ile yayın yapılarak tüm dünyaya tanıtılacağını da vurgulayarak şu bilgileri verdi:

"Amacımız, ilçemizi kurumsal internet sitemiz aracılığıyla tüm dünyaya tanıtıp, sesimizi buradan sanal dünyada herkese duyurabilmek. Bu çalışmayla Beyşehir'i inşallah hak ettiği noktaya, tarih, kültür ve turizm şehri olmaya doğru da taşıyacağız. Bilgi İşlem Müdürlüğümüz kurumsal web sayfasının yeni ara yüzü ile birlikte İngilizce ve Arapça olarak da yayın için uzun zamandır teknik bir çalışma içerisindeydi. Bu konuda kısa zaman içerisinde bayağı bir mesafe kat ettik. Çalışmaların ilk etabı tamamlandı yeni ara yüz ortaya çıktı, 2016 yılına İngilizce yayınla giriyoruz, kısa bir süre sonra ise Arapça yayınla tüm dünyanın sanal ortamda karşısında olacağız inşallah. Yeni ara yüzümüzde mevcut içeriklere yenileri de eklenecek. Örneğin basında belediyemiz ve belediyemiz projeleri ile ilgili bölümler yeni sayfamızda yer bulacak. Sürekli yeni içeriklerle takipçilerimizin karşısında olmaya devam edeceğiz. Bunun yanı sıra, zaman içerisinde online çözüm merkezimiz devreye girecek. Bununla takipçilerimiz Beyşehir Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Ak Masa ile sesli ve görüntülü olarak da telefonla konuşur gibi online olarak irtibata geçerek iletişim kurabilecek. Yine muhtarlık otomasyon sistemi de zaman içerisinde yeni ara yüzümüzde olacak. Beyşehirli hemşerilerimize bizleri izlemeye devam etmelerini istiyoruz. Çünkü artık yeni gelişmelere, yeni hizmetlere, farklı sürprizlere alışmaları gerektiğini düşünüyoruz. Yeni ara yüzümüzle birlikte web sayfamız aracılığıyla içeriklerin İngilizceye çevrilerek yayınlanması da Beyşehir'de yine ilkler arasında yer alıyor. Hatta sadece Beyşehir değil, Konya'da Büyükşehir Belediyemizden sonra bu uygulamayı başlatan 28 ilçeden birisi oluyoruz. Bu da bizlere ayrıca gurur veriyor. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, 2016 yılının ilçemiz, Konyamız, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlar getirmesini,Müslüman coğrafyada akan gözyaşı ve kanın ise durmasını temenni ediyorum.Hemşerilerimizden bizlere yeni yılda da hayırlı hizmetlere vesile olmamız için dualar etmesini bekliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim